Стало швидше: скільки у Львові чекати на закордонний біометричний паспорт

Скільки чекати на закордонний паспорт у Львові.

Скільки чекати на закордонний паспорт у Львові.

Події
18 липня 2018 17:56

Щотижня у Центрах надання адміністративних послуг Львова оформляють тисячу та видають 1,5 тисячі біометричних паспортів. Про це повідомляє 032.ua.

Начальниця управління адміністрування Львівської міськради Мар'яна Дюганчук розповіла, що послуга видачі та оформлення закордонних біометричних паспортів не втрачає попиту серед львів'ян.

"Зараз у ЦНАПах звичайні паспорти видають тим, хто подавав документи на їх оформлення у період до 10 червня, а термінові – тим, хто подавав документи з 25 червня по друге липня. Відтак, терміновий біометричний паспорт у Львові можна отримати за три тижні", – розповіла Мар'яна Дюганчук.

За її словами, нині відстежується позитивна динаміка. Наразі протерміновано видачу 600 паспортів. Враховуючи показники минулих місяців, видача паспортів зараз є набагато інтенсивнішою. Щотижня у ЦНАПах міста оформляють тисячу та видають 1,5 тисячі біометричних паспортів.

Додамо, з 21 лютого замовити закордонний біометричний паспорт можна виключно за попереднім записом на офіційному сайті Львівської міської ради – "живу чергу" скасовано. В цій електронній черзі втричі збільшено кількість місць, і її оновлюють щотижня в понеділок.

"Жива черга", паралельно з електронною, діє на замовлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.

Подати документи для оформлення паспорта громадянина України можна у територіальному підрозділі ЦНАП залежно від реєстрації місця проживання особи. Проте, подати документи для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна в будь-якому територіальному підрозділі ЦНАП Львова.

Адреси ЦНАПів:

  • Личаківський і Галицький райони: вул К. Левицького, 67.
  • Сихівський район: пр. Червоної Калини 72а;
  • Шевченківський район: вул. М. Хвильового, 14а;
  • Залізничний район: вул. І. Виговського, 32;
  • Франківський район: вул. Ген. Чупринки, 85.

Вартість оформлення закордонного паспорта в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 557, 32 грн, до 7 робочих днів – 810,32 грн.

Крім того, оформити біометричний паспорт можна у Центрах обслуговування громадян "Паспортний сервіс" та у підрозділах Державної міграційної служби України.

ДИВИВСЬ ЩЕ:

Цифра дня: скільки біометричних паспортів отримали львів'яни з початку року

За 15 хвилин: у львівських ЦНАПах запровадили нову послугу

Де саме: у передмісті Львова з’явиться ще один ЦНАП

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах