Мамина радість: коли львів'янкам видаватимуть "бейбі-бокси"

У Львові даватимуть «бейбі-бокси».

У Львові даватимуть «бейбі-бокси».

Події
20 липня 2018 11:15

У Львові та області запрацює пілотний проект "пакунок малюка", який вступає в дію з 1 вересня. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської обласної держадміністрації. За попередніми розрахунками для Львівщини з держбюджету планують виділити 34,3 мільйони гривень.

Відтак із вересня при народженні дитини кожній родині під час виписки немовляти з пологового будинку даватимуть "бейбі-бокси", точний вміст якого поки що не затвердили. Втім відомо, що вартість одного пакунка сягатиме 5 тисяч гривень. 

Додамо, що отримання допомоги "пакунок малюка" не впливатиме на розмір допомоги при народженні дитини і вартість допомоги не враховується під час обчислення сукупного доходу сім’ї для всіх видів соціальної допомоги, що надається відповідно до законодавства.

Нагадаємо, до бейбі-боксу буде входити щонайменше 14 найменувань, але кількість речей може бути більшою, оскільки певних предметів кластимуть по два. Втім остаточний склад пакунків планують затвердити відповідною постановою Кабміну найближчим часом.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Чотири дні від народження: у Львові знайшли немовля

Цікава статистика: у якому віці чоловіки Львова готові "народити" дитину

На Львівщині знайшли мертвим 6-місячне немовля

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах