Скелелазна гірка і підвісний місток: як у Львові облаштують сквер та дитмайданчик

Яким буде новий сквер у Львові. Фото «Громадський бюджет. Львів»

Яким буде новий сквер у Львові. Фото «Громадський бюджет. Львів»

Події
23 липня 2018 13:53

У Львові до кінця осені триватимуть роботи з облаштування скверу на вулиці Рибній та капіталнього ремонту дитячого майданчика на площі Святого Теодора. Про це повідомляє ZAXID.NET. Галицька райадміністрація уклала дві угоди із підприємством "Центр комплекс" Львівської обласної асоціації інвалідів на проведення цих робіт за 428 тисяч гривень та 850 тисяч гривень відповідно.

Створення громадського простору на вулиці Рибній минулого року підтримало 850 мешканців міста. За умовами договору, цей проект має бути виконаний до кінця листопада 2018 року за кошти громадського бюджету.

Пішохідні доріжки у сквері замостять бруківкою. На його території встановлять лави для відпочинку дорослих та карусель для дітей. Також, у сквері планують висадити липи та сливи Пісарді, півонії, гортензії, в’юнкі троянди та кущі лаванди і шавлії. Підрядник має також відремонтувати зовнішнє освітлення, встановити огорожі та смітники.

Скелелазна гірка і підвісний місток: як у Львові облаштують сквер та дитмайданчик фото

Галицька райадміністрація уклала із комунальним підприємством "Центр комплекс" угоду щодо капітального ремонту дитячого майданчика на площі Святого Теодора за 850 тисяч гривень.

Додамо, що мешканці району неодноразово зверталися на "Гарячу лінію міста" з проханням відремонтувати майданчик та покращити благоустрій довколишньої території.

"Спершу підрядник має розчистити територію майданчика, відремонтувати його підпірну стінку та сходи, здійснити ремонт каналізації та водопроводу. Біля майданчика висадять нові дерева, кущі, а також саджанці бамбука", — зазначено в договорі.

На території майданчика з’явиться інфраструктура для підліткових розваг після капітального ремонту. Зокрема, планують встановити бруси для лазіння з канатними розтяжками та скелелазну гірку, підвісний місток. На майданчику встановлять лавки, смітники, також його огородять. Усі роботи мають бути завершені до кінця листопада 2018 року.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Перелік об'єктів: що ремонтуватимуть у Личаківському районі Львова

За 12 мільйонів: як зміниться сквер у центрі Львова

Нарешті: стало відомо коли можна буде проїхати Личаківською

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах