З конфіскацією майна: начальника Держміграційної служби Львівщини посадять на 5 років

Львівський суд засудив до 5 років ув’язнення Погорецького.

Львівський суд засудив до 5 років ув’язнення Погорецького.

Події
26 липня 2018 12:08

Керівника головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Олександра Погорецького та його першого заступника Ореста Барана суд визнав винними у хабарництві та засудив до 5 років ув’язнення. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що у 2014 році керівників Державної міграційної служби України у Львівській області затримали на хабарі від підлеглого працівника — 2 тисячі доларів США та 4 тисячі гривень. Кошти призначались за не створення штучних перешкод у його службовій діяльності. Також, під час розслідування з’ясувалося, що аналогічні вимоги вказані особи висловлювали ще двом керівникам районних секторів Державної міграційної служби.

Наприкінці 2016 року, Галицьким районним судом Львова винесено вирок, відповідно до якого посадовців визнали винними та призначили покарання у вигляді позбавлення волі. Проте, це рішення скасовано апеляційним судом та повернуто на новий судовий розгляд.

Остаточну крапку у справі поставлено цьогоріч у липні. Відтак, начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області та його першого заступника визнано винними та засуджено до 5 років ув’язнення. Крім цього, зловмисників позбавлено права 3 роки обіймати посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, а їхнє майно підлягає конфіскації.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Авария на трассе Киев-Чоп: суд избрал меру пресечения для владельца маршрутки

"На гарячому": на Львівщині припинили корупційний "бізнес" головного архітектора

Таємний мільйонер: львівський поліцейський з мінімальною зарплатою купив дорогу автівку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах