Замість апартаментів – гуртожиток: як у Львові дурять туристів під час бронювання житла

У Львові під час бронювання квартир дурять туристів

У Львові під час бронювання квартир дурять туристів

Події
30 липня 2018 17:56

У Львові, замість заброньованих апартаментів з кількома санвузлами і каміном, туристці надали житло з перекошеними дверима, рипучою підлогою і брудними шторами, що більше нагадувало гуртожиток. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Леся Москаленко. 

"Їдучи із Польщі, ми вирішили романтично заскочити до Львова. Вибрали собі гарні апартаменти, забронювали на Booking.com. Їдемо з вокзалу до апартаментів, дзвінок. "Ви знаєте, ми тут змушені замінити вам помешкання. Але на краще!". Приїжджаємо. Бронювали - апартаменти з новим ремонтом, сучасні, з кількома санвузлами, каміном. Отримуємо велику убиту львівську квартиру, з перекошеними дверми, старими шторами, рипучою підлогою, санвузлом і ванною "а ля гуртожиток", - йдеться у дописі. 

За словами жінки, коли вона показала своє бронювання менеджерці, та лише закліпала очима.  Мовляв, у тій, що ви бронювали, поламали ліжка. 

"Я розумію, що це розвод і гарячково думаю, як же вчинити. Поступово заводжуся. На всі мої аргументи моя співрозмовниця робить "кліп-кліп" очицями. Потім я кажу, ок, я лишуся тут, але давайте я викличу таксі і поїдемо, покажете мені той погром у апартаментах. Вона дзвонить якійсь своїй керівниці і та так чемненько каже мені в слухавку, що я маю право звільнити помешкання і шукати собі інше, або ж вони викличуть поліцію! Вони викличуть поліцію!!!! Ви таке колись бачили?! Можна було сказати - окей, викликайте… Але раптом навалилася дика ватяна втома від усієї цієї фігні, якою зустріла нас Україна, у особі Львова. І я сказала тій пані, окей, давайте знижку, беріть гроші і вимітайтеся", - йдеться у дописі. 

За словами Лесі Москаленко, нещодавно вона з друзями знову хотіла зупинитися у Львові і ситуація знову мало не повторилася…

"Так само нам в останню хвилину зателефонували і сказали, що наше бронювання скасоване, але вони можуть нам запропонувати інше помешкання. (Передоплату вони з нас списали за добу до того)", - йдеться у дописі.

Жінка переконана, ті красиві квартири стоять на сайтах "для заманухи". "Гадаю, їх, може, і не існує таких. І гадаю, тут орудують організовані аферисти. Бо зазвичай ключі від апартамента тобі дає господар, і все - заселяйся. А тут приходить менеджер, який потім у разі чого, дзвонить іншим менеджерам, а ті - ще комусь! Там купа людей. І використовують вони реально потужні ресурси бронювання для своїх розводів. І ще - вони скасовують твоє бронювання на Букінгу, коли міняють апартамент! І ти не можеш написати відгук, попередити інших користувачів, бо це можливо, лише, якщо ти скористався послугою!" - обурюється вона.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не розгубилась: у Львові дівчина обдурила власників 12 ресторанів

Посидьте, подумайте: львів’янка зачинила у підвалі злодіїв

Розважилися: на Львівщині підлітки втопили викрадений автомобіль

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах