Кому більше: яка зарплата у представників робітничих професій на Львівщині

Яку зарплату пропонують представникам робітничих професій у Львові.

Яку зарплату пропонують представникам робітничих професій у Львові.

Події
31 липня 2018 15:38

Представникам робітничих професій працедавці пропонують високу заробітню плату. Про це  VG Львів повідомили у прес-службі Львівського обласного центру зайнятості.

У базі даних обласної служби зайнятості станом на 30 липня налічувалося 9,2 тисячі вакансій із різними вимогами та заробітними платами. Серед них – пропозиції працевлаштування із винагородою, більшою за 12 тисяч гривень.

"В основному високий заробіток працедавці пропонують представникам робітничих професій, і тільки невелика частина високооплачуваних вакансій є для спеціалістів з вищою освітою, тобто для інженера-конструктора, головного технолога, начальника цеху, головного інженера, головного механіка, інженера-електроніка та інші", – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

За його словами, операторам виробничої лінії працедавець готовий платити 20 тисяч гривень; шліфувальникам-полірувальникам виробів із каменю пропонують 18 тисяч гривень; а у 13-16 тисяч оцінюється праця водіїв автотранспортних засобів. Від 12 тисяч стартує зарплата бетонярів, підсобних робітників, електриків дільниці у будівельній фірмі, а також токарів, електрогазозварників і різних механізаторів: трактористів, машиністів котка самохідного, авторейдера або екскаватора. На аналогічний заробіток можуть розраховувати і фахівці легкої промисловості, зокрема, прасувальники, розкрійники та швачки.

Додамо, що за статистичними даними, якими оперує обласна служба зайнятості, на початку липня 2018 року на Львівщині найбільший попит був на операторів автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів та установок (627 вакансій), швачок (510), водіїв автотранспортних засобів (485) та монтерів кабельного виробництва (276).

Нагадаємо, у Львові є необхідність у конструкторах, закрійниках, швачках, технологах та спеціалістах зі швейного обладнання. Загалом є близько 900 вакансій. Їм пропонують зарплату від 10 тисяч гривень.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Порівняй: скільки отримують працівники на Львівщині та у Польщі

Зарплата — від 10 тисяч: у Львові шукають закрійників і швачок

Гаманець тріщить: хто у Львові отримує найбільшу зарплату

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах