Cексі-скандал у Львові: священик заявив про початок легалізації проституції

Через ходу у червоних купальниках священик заявив про початок легалізації проституції у Львові. Фото Depo.Львів.

Через ходу у червоних купальниках священик заявив про початок легалізації проституції у Львові. Фото Depo.Львів.

Події
02 серпня 2018 10:45

У середу, 1 серпня, вулицями Львова пройшлися 25 дівчат у червоних купальниках. Організатори назвали цей захід прелюдією до відкриття першого міжнародного конкурсу краси Мiss Sexy. На відміну від перехожих чоловіків, які всіляко підтримували напівоголених учасниць параду вигуками, свистом, "киць-киць-кицьканням" і "улю-лю-люканням, і самих дівчат, які, зірвавши шквал оплесків у 30-градусну спеку, готові були і в фонтані біля Оперного скупатися, у мережі до події поставилися дуже неоднозначно. 

Перехожі активно фотографували дівчат у купальниках. Depo.Львів.

Перехожі активно фотографували дівчат у купальниках. Фото Depo.Львів.

"Вчора у Львові потоптали жіночу гідність. Її потоптали і організатори цього чудернацького дійства, і ті, які з пристрастю оглядали бідних на розум дівчат, і ті, які це все рекламували і транслювали, і ті, які це все дозволили. У мене немає сумніву - нас приготовляють до "нормалізації" проституції. Бо представлення чогось ненормального за нормальне і пропагування його саме і є першим кроком до легалізації більш ненормальних явищ", - обурився у своєму блозі священик УГКЦ Юстин Бойко. 

На його думку, 1 серпня у Львові розтоптали жіночість. Священик переконаний, на вулицях у купальниках гідність жінки точно не підноситься.

"А ще ... Мені дуже дивно, що цю акцію навіть підтримали багато жінок і дівчат... Але, зрештою... Хто чим дихає...", - написав Юстин Бойко. 

Священик УГКЦ заявив про початок легалізації проституції у Львові

Священик УГКЦ заявив про початок легалізації проституції у Львові

Чимало читачів підтримали думку святого отця. "Шкода, що Львів перетворюється на мекку сектуризму... А могла б бути культура столиця...", - написала Тетяна Алібекова.

Але було й чимало таких, хто обурився. "Для мене дивні заходи це постійні ходи з хрестами по вулиці, а дівчата в купальниках - це супер", - заперечив Іван Клек. 

"Тобто, коли на пляжах дівчата ходять в купальниках, то це теж щось топче? Чи пляж чимось суттєво відрізняється від вулиці чи сцени? Більшого маразму я ще не чув. І доречі про проституцію, її давно потрібно легалізувати, як і марихуану!!!" - написав Костянтин Нітруца. 

Як у мережі відреагували на ходу дівчат у купальниках центром Львова

Як у мережі відреагували на ходу дівчат у купальниках центром Львова

Нагадаємо,  у рамках відкриття першого міжнародного конкурсу краси Мiss Sexy, центром Львова пройшли дівчата у червоних купальниках.

У Львові стартувала хода Мiss Sexy. Фото Depo.Львів.

У Львові стартувала хода Мiss Sexy. Фото Depo.Львів.

Організатори запевняють: "Ця подія покладе початок першого міжнародного конкурсу на звання найсексуальнішої дівчини світу і дасть старт прийому заявок на участь в конкурсі". 

Переможниця конкурсу отримує звання найсексуальнішої дівчини світу, а також грошовий приз –  2000 доларів. Головна вимога до учасниць: сексуальна зовнішність. Обмежень за іншими модельними параметрами не існує!

Нагадаємо, як подати заявку на участі у конкурсі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Дивись: хто переміг на конкурсі "Міс Львів 2017"

Львівська красуня їде на конкурс краси “Топ-модель світу”

Знай наших: 20-річна студентка із Західної України стала найкрасивішою моделлю у світі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах