Майже з нуля: де у Львові збудують нову дорогу

У Львові будують нову дорогу між вулицями Творча та Пластова.

У Львові будують нову дорогу між вулицями Творча та Пластова.

Події
10 серпня 2018 15:04

У Львові збудують нову дорогу, яка з'єднає вулиці Творчу та Пластову. Про це повідомляє Львівський портал.

Сьогодні, 10 серпня, виконком Львівської міської ради надав  "Львіватодор" функції замовника на проектування та будівництво нової дороги, яка сполучатиме ці дві вулиці.

"Львівському комунальному підприємству "Львівавтодор" отримати вихідні дані для проектування, розробити у ліцензованих проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об’єкта", – йдеться у проекті рішення.

Начальник управління інженерного господарства міськради Львова Олександр Одинець розповів, як саме пролягатиме дорога достеменно буде відомо після проведення необхідних геологічних і геодезичних досліджень. Почати будівництво планують вже з 2019 року.

"Станом на сьогодні розроблено лише техніко-економічний розрахунок, обрано варіанти проходження траси. Надалі Львівавтодор визначить проектанта робіт, буде проводитись геологія, геодезичні дослідження та розроблятиметься проектно-кошторисна документація. Коли будемо вже знати потрібну суму, тоді й вирішуватимемо питання щодо фінансування. Вже наступного року будемо вирішувати питання щодо початку робіт", – розповів Олександр Одинець.

Він зазначив, що дорогу, яка з’єднає вулицю Пластову із Творчою, будуватимуть практично з нуля, тому завершать цей об’єкт не раніше ніж через рік, тобто орієнтовно у 2020 році.

Нагадаємо, що на початку 2018 року вулицю Пластову на ділянці від вулиці Богданівської до вулиці Бескидської почали ремонтувати. Тут замінять дорожнє покриття, водопровід, газопровід, напірну і дощову каналізацію, встановлять зовнішнє освітлення з енергоощадними світильниками.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Забудь про затори: у Львові збудують нову дорогу

Стало безпечніше: на одному з львівських перехресть облаштували кільцевий рух

Де саме: у Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах