"Мацає інтимні місця": у Львові знову активізувався "майонезний маніяк"

Львів'янки нажахані маніяком

Львів'янки нажахані маніяком

Події
22 серпня 2018 13:11

У Львові знову активізувався "майонезний маніяк". Про це у спільноті "Варта-1" повідомила Вікторія Чернявська. 

За її словами, чоловік, перестрівши на вулиці самотню дівчину, підходить до неї ззаду і, пропонуючи почистити одяг від бруду, відверто "мацає інтимні місця". 

Жертви нападника розповідають, що чоловік діє здебільшого у Личаківському районі міста на перехресті вулиць Некрасова та Мечникова. Прізвисько "майонезний" отримав через те, що для своїх "брудних цілей" наче ненароком вимащує дівчат білою клейкою речовиною, яка зовні нагадує майонез.

"Дякуючи небайдужим був спійманий та доставлений в райвідділ поліції. Світить йому максимум адмінштраф. Маючи дружину і дитину, ця людиноподібна особа, може й надалі вчинювати схожі речі!!! Можливо хто став його жертвою, будь ласка відгукніться!!! Адже повторне звернення на нього в міліцію надасть підстави для відкриття кримінальної справи! Не будьте байдужими, на місці жертви може бути ваша дитина, сестра чи дружина! І невідомо чим це може для них закінчитися", - йдеться у дописі. 

Як розповіла Вікторія Чернявська VG Львів, після публікацій у соцмережах і ЗМІ декілька дівчат вже відгукнулися і погодилися написати заяву у поліцію. На її думку, чим більше постраждалих зголоситься - тим краще.  

"Колись телеканал Zik знімав репортаж про збоченця-маніяка, в цьому сюжеті брала участь одна з потерпілих, вона впізнала нападника! Та, на жаль, її справу закрили через недостатню кількість інформації... Зараз написана нова заява начальнику слідства Личаківського райвідділу щодо відновлення справи", - розповіла Чернявська.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Львовом пройшли найсексуальніші дівчата у червоних купальниках: фото і відео

Що з дитиною: львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

Чіплявся до дівчаток: у львівському парку піймали розбещувача малолітніх

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах