Дивись, якщо пропустив: у Львові показали відеомапінг до Дня Незалежності

У Львові показали відеомапінг. Фото: ЛМР

У Львові показали відеомапінг. Фото: ЛМР

Події
25 серпня 2018 12:17

У День Незалежності України у центрі Лвьова на фасаді Ратуші відбувся відеомапінг. Під час відеомапінгу були ілюстровані історичні факти про Україну з 1991 року. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

"Це мистецька акція, відеопроекція до Дня Незалежності, яка передає історію творення держави. Відображено різні процеси, які відбувались в нашій країні, різні політичні та історичні моменти творення держави, як нації. Ті моменти творення держави, які ми хочемо передати, відображені тут", — розповіла директор "Культурно-освітнього центру імені Довженка" Марта Іванишин.

За її словами, дійство було доволі цікавим, важливим, де акцент був на молоді, яка є учасником державотворення країни. Над цим проектом працювали два відеохудожники — Володимир Стецькович та Роман Дзвонковський. Окремо написана музика до цього проекту композитором Усеіном Бекіровим, який до того мешкав у Криму, зараз він проживає в Києві. Також долучився Ігор Мельник, композитор. Музика творилась ексклюзивно, тут поєднані джазові мотиви, гуцульські, галицькі мотиви. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Міняй аватарку: у Львові з’явилося нове місце для патріотичного селфі

Ще один здався: до Дня Незалежності у Львові викинули новорічну ялинку

Цікава статистика: туристів із яких країн до Львова приїжджає найбільше

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах