Відеофакт: на Княгині Ольги ремонтують дорогу за новими технологіями

У Львові ремонтують дорогу за новими технологіями.

У Львові ремонтують дорогу за новими технологіями.

Події
05 вересня 2018 09:50

У Львові на вулиці Княгині Ольги ремонтують дорогу за новими технологіями. Ремонт дороги за такою методикою в першу чергу мінімізує загальні витрати. Про це VG Львів повідомили у прес-службі міської ради Львова.

У мерії зазначили, що раніше, таку методику застосовували на трасі Київ-Чоп.

"Як тільки на дорозі з’являються тріщини, спочатку наноситься фарбою контур тріщини, потім по цьому контуру їде фреза, яка розрізає цю тріщину. Тоді вже інша машина заповнює цю тріщину спеціальною мастикою, до складу якої входить бітум і спеціальний пластикат. Все швидко застигає і вже за годину можна відкривати цю смугу для проїзду", – розповів заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Відеофакт: на Княгині Ольги ремонтують дорогу за новими технологіями фото

За його словами, якщо не залатати тріщину, то за рік-два, від перепад температур і гідроударів, на цьому місці будуть утворюватися ямки. Відтак, пізніше, це понесе більші збитки. Договір укладено на суму 496 тисяч гривень. Відповідно на цю суму передбачено зробити 5,5 тисяч метрів тріщин.

Ремонтувати дороги збираються за трьома різними технологіями відповідно до ушкоджень. Де є тріщини – використають технологію запобігання прогресу тріщин і утворення ям, де є ями – скористаються технологією з інфрачервоним прогрівом, а де потрібен поточний чи капітальний ремонт дорожнього покриття – спробують нанотехнологію з використанням полімерної суміші.

Відеофакт: на Княгині Ольги ремонтують дорогу за новими технологіями фото 1

Якщо ліквідовані тріщини на вулиці Княгині Ольги добре простоять після зими, застосування цієї методики планують продовжити у 2019 році на вулиці Науковій, вулиці Кульпарківській і вулиці Стрийській. Однак застосовувати такий механізм можна лише на дорогах де лінійні тріщини.

Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

ДИВИСЬ ЩЕ:

Там забрали — тут дали: у Львові вулицю Римлянина замостять мозаїкою зі Стуса

За 4 мільйони: у Львові відремонтують вулицю Пулюя

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах