Відремонтують за 5 мільйонів: що буде у підземеллях львівської Ратуші

У підвалах львівської Ратуші зроблять ремонт.

У підвалах львівської Ратуші зроблять ремонт.

Події
12 вересня 2018 11:29

У підвалах львівської Ратуші зроблять ремонт. Реставрацію підвальних приміщень планують здійснити, щоб у майбутньому облаштувати підземний туристичний маршрут. Про це повідомили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Вартість робіт з реконструкції підвальних приміщень становитиме 5,4 мільйонів гривень. Спершу тут мають демонтувати декілька цегляних перегородок, понизити бетонні пороги, ізолювати приміщення мінераловатними плитами,влаштувати пандуси на сходах, замінити вхідні двері на металеві зі склом, впорядкувати стіни, встановити металеве обрамлення, дзеркала, вивіску з підсвічуванням та сувенірну вітрину, повідомляє tvoemisto.tv.

Зокрема, замінять систему вентиляції, встановлять каналізаційні системи, проведуть холодну та гарячу воду. Пізніше тут також встановлять відеоспостереження, сповіщувачі та комп’ютерне обладнання. Завершити перший етап робіт мають до кінця грудня наступного року.

Нагадаємо, ці роботи є продовженням проекту "Підземний Львів", який раніше втілювало управління охорони історичного середовища. У пивницях Ратуші планують влаштувати музей міста та проводити різні виставки. Згідно з планами, музей мають відкрити до кінця 2019 року.

Додамо, у Львові відремонтують внутрішній дворик Ратуші.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Старими підземеллями: де і коли можна погуляти "під" Львовом

Яким він буде: у Стрийському парку Львова збудують ресторан

Запрошуй кохану на прогулянку: коли реконструюють парк "Білогорща" у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах