Квадратики, квіточки, смужки: як виглядатиме громадський транспорт Львова

Як вигладатиме транспорт Львова

Як вигладатиме транспорт Львова

Події
12 вересня 2018 13:31

Вчора, 11 вересня, відбулося засідання конкурсного комітету з визначення зовнішнього оформлення громадського транспорту у Львові. Про це VG Львів повідомили у прес-службі міської ради Львова.

За півтора місяці всього лиш 4 команди відгукнулися на такий відкритий конкурс, хоча Львів багатий на молодих і талановитих. Згідно з умовами конкурсу, базовим кольором для розфарбування міського транспорту має бути жовтий, а кожен з учасників мав запропонувати дизайн для трамваїв Electron і Tatra, тролейбусів Electron і Skoda та автобусів Ataman.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий розповів, що остаточно визначитися зі стилістикою брендування львівського транспорту мають до кінця вересня. Автор варіанту-переможця має розробити брендування для всіх моделей транспорту, після чого отримає винагороду від мерії – 36 тисяч гривень.

Серед пропозицій, надісланих на конкурс, є рослинний, бруківковий, жовто-зелений та жовто-білий варіанти брендування, повідомляє Zaxid.net.

Варіант №1

Квадратики, квіточки, смужки: як виглядатиме громадський транспорт Львова фото

Авторка Тетяна Стефанишин пропонує зобразити на базовому жовтому тлі різнокольоровий рослинний орнамент, що доповнюватиметься стилізованими зображеннями людей та пам’яток архітектури з брендбуку Львова. У тих моделях транспорту, у яких двері не скляні, пропонується пофарбувати їх зеленим кольором.

Варіант №2

Квадратики, квіточки, смужки: як виглядатиме громадський транспорт Львова фото 1

Концепція розроблена Назарієм Кондратюком. Згідно з візуалізаціями, на жовтому тлі пропонується зобразити в хаотичному порядку прямокутники темно-синього кольору, які символізують бруківку. Розташовані вони мають бути вздовж усього корпусу транспорту, найбільш концентровано біля вікон.

Варіант №3

Квадратики, квіточки, смужки: як виглядатиме громадський транспорт Львова фото 2

Концепція Назара Хітрені передбачає розфарбування громадського транспорту в жовтий та яскраво-зелений кольори. Автор пропонує три версії дизайну, які відрізняються розташуванням зеленого та жовтого.

Варіант №4

Квадратики, квіточки, смужки: як виглядатиме громадський транспорт Львова фото 3

Автор цього варіанту Костянтин Череповський вважає обраний мерією базовий жовтий колір невдалим для брендування транспорту. Відтак, щоб зменшити площу жовтого кольору, він пропонує низ та верх машин зробити білими. Концепція передбачає також розміщення туристичного логотипу Львова та використання елементів різних кольорів, залежно від виду транспорту: червоний для трамвая, синій для тролейбуса, зелений для автобуса.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Відео дня: італієць зняв кліп про львівські маршрутки

12-метрові новачки: як у Львові курсуватимуть великогабаритні автобуси

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах