Роздягнули другокласницю і наказали вчинити суїцид: з'явилися нові подробиці резонансної справи у Львові

Подробиці скандалу у ліцеї імені Пулюя

Подробиці скандалу у ліцеї імені Пулюя

Події
15 вересня 2018 10:07

Мама дівчинки, яку двоє учнів школи змушували роздягнутися, написала заяву до поліції, у якій відмовилась давати свідчення.

Нагадаємо, у Львові двоє учнів 4 і 5 класу змусили дівчинку показати геніталії, а тоді наказали стрибнути з дев’ятого поверу.  У понеділок, 11 вересня, двоє школярів ліцею, 4 та 5 клас, запросили ученицю другого класу прогулятись. Близько 20:00 затягли її в сторону сходів школи. Ці діти змусили дівчинку демонструвати геніталії і показували свої. Після цього хлопці сказали другокласниці вийти на 9 поверх та стрибнути вниз, аби ніхто не дізнався, що вони з нею робили. Дитина забігла додому та розповіла матері.

Наступного ранку, 12 вересня, мати дівчинки написала заяву про цей інцидент у школу. Після цього адміністрація школи звернулася до поліції. Однак 14 вересня матір дитини прийшла у Франківський райвідділ і написала заяву, у якій відмовилась давати свідчення та попросила не турбувати її та її доньку. За словами матері, у дівчинки після інциденту стався психологічний зрив, повідомляє ZAXID.NET.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини цієї події.

Нагадаємо, у червні п’ятеро учнів цієї школи брали участь у нападі на табір ромів у Львові. Внаслідок нападу помер 24-річний чоловік, ще кілька людей отримали ножові поранення. Зараз у цій справі триває слідство.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Загадкова смерть на новобудові у Львові: загинув руфер

Не врятували: чотирирічна львів’янка померла після укусу змії

Допоможіть розпізнати: у Львові потяг на смерть збив дівчину

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах