Народила — пиши заяву: як львів'янкам отримати пакунок малюка

Коли у Львові видаватимуть пакунок малюка

Коли у Львові видаватимуть пакунок малюка

Події
18 вересня 2018 13:40

Перші 600 пакунків малюка привезуть до Львова уже до кінця цього тижня. Такі бейбі-бокси львів’янам обіцяли видавати з 1 вересня.

"Поки що боксів немає на території пологових Львівщини. Щоб їх отримати, матері, яких уже виписують, мають написати заяву на адресу департаменту соціального захисту населення ЛОДА. Коли пакунки заїдуть на територію області, наші працівники доставлять їх до батьків. А вже коли буде достатня кількість пакунків, їх роздаватимуть у пологових під час виписки. Сподіваюся, що до кінця тижня ми отримаємо першу партію – 600 пакунків", – розповів "Львівській газеті" заступник директора департаменту соціального захисту обласної адміністрації Львова Віктор Степанюк.

Нагадаємо, у Львові та області досі немає жодного пакета малюка. За інформацією Міністерства соціальної політики України, від 1 вересня кожній родині, в якої народилося немовля, у пологовому обіцяли вручати "Пакет малюка" або бейбі-бокс, в якому будуть найнеобхідніші речі для дитини. Вартість такого пакета – понад 5 тисяч гривень. На Львівську область таких замовили понад 9 тисяч.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Йосип і Патриція: якими оригінальними іменами називають дітей львів’яни

Цікава статистика: у якому віці чоловіки Львова готові "народити" дитину

Штрафи, арешти, звільнення: що чекає львів’ян за несплату аліментів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах