Втік з лікарні: у Львові розшукують винуватця смертельної ДТП

 Підозрюваного у ДТП оголосили у розшук

Підозрюваного у ДТП оголосили у розшук

Події
25 вересня 2018 09:34

Чоловіка, який вчинив смертельну ДТП у нетверезому стані, оголосили у розшук. Він втік з лікарні, побившись з правоохоронцями, які його охороняли. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За інформацією прокуратури, водія BMW затримали відразу після аварії, і доставили у 8-му міську клінічну лікарню Львова для надання медичної допомоги.

"Згодом фігуранту, який перебував під охороною працівників поліції, за сприяння сторонніх осіб, вдалось втекти. При цьому, правоохоронцям лиходії завдали тілесних ушкоджень", — повідомили у прокуратурі.

В оперативників-охоронців легкі тілесні ушкодження.

Підозрюваному Самардаку Андрію Богдановичу допомогла втекти велика група людей. Чоловіка оголосили у розшук, повідомляє ZAXID.NET.

Працівники Сихівського відділу Нацполіції відкрили провадження за ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст.393 КК України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

Зокрема, прокуратура підозрює працівників поліції, які охороняли підозрюваного, у службовій недбалості. Тож до ЄРДР внесені відомості за ознаками ст.367 КК України.

Нагадаємо, 24 вересня, близько 03:00, у Львові сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля BMW допустив попутнє зіткнення з автомобілем Mersedes Sprinter, після чого з’їхав з дороги і перекинувся. Внаслідок ДТП один пасажир автомобіля BMW загинув на місці події, другий - отримав тілесні ушкодження і госпіталізований. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

У Львові водійка позашляховика наїхала на поліцейського і обурилася: подряпав авто

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Загинула миттєво: у Львові жінка потрапила під маршрутку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах