Діставай шапку: у Львові прогнозують перші приморозки

У Львові прогнозують перші приморозки

У Львові прогнозують перші приморозки

Події
25 вересня 2018 10:39

Синоптики прогнозують перші приморозки у Львові та області. Впродовж двох наступних ночей очікується суттєве зниження температури. Про це VG Львів повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології.

"У вівторок, 25 вересня, погоду обумовить південно-східна частина циклону з центром над Європейською територією Росії та вплив висотної улоговини. Очікується хмарна погода. Пройдуть дощі, вітер північно-західний. Спостерігатиметься посилення вітру по всій території до штормових значень 15 - 20 м/с. Температура вночі 1 - 6° тепла, в горах місцями на поверхні ґрунту та в повітрі можливі заморозки 0 - 3°, вдень 7 - 12° тепла", — йдеться у повідомленні.

У середу, 26 вересня, вночі та вранці місцями заморозки 0 — 4°. Вдень повітря прогріється до 9-14° тепла. Вітер західний 7-12 м/с, без істотних опадів, передає ZAXID.NET.

Четвер, 27 вересня, буде без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, місцями на поверхні ґрунту заморозки 0 — 2°, вдень 13-18° тепла.

Ближче до вихідних, 28-29 вересня, буде сухо, лише в суботу вдень можливі дощі. Температура вдень 28 вересня 15-20° тепла, 29 вересня 8-13° тепла.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Тримайте їх семеро: у Львові вітер зносить автобусні зупинки

Тримайся подалі від зупинок: синоптики знову прогнозують у Львові сильний вітер

Фото дня: у Карпатах випав перший сніг

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах