Сам прийшов: винуватець смертельної ДТП на Стрийській здався у поліцію

Винуватець смертельної ДТП, який втік з лікарні, здався поліції.

Винуватець смертельної ДТП, який втік з лікарні, здався поліції.

Події
25 вересня 2018 12:05

Винуватець смертельної ДТП на вулиці Стрийській у Львові, який втік з лікарні, де його охороняли оперативники, здався поліції.

Йому оголосили підозру ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Запобіжного заходу чоловікові ще не обрали. Речниця прокуратури Львівщини уточнила, що особи людей, які допомогли втекти підозрюваному, ще встановлюють, повідомляє ZAXID.NET.

Нагадаємо, 24 вересня, близько 03:00, у Львові сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля BMW допустив попутнє зіткнення з автомобілем Mersedes Sprinter, після чого з’їхав з дороги і перекинувся. Внаслідок ДТП один пасажир автомобіля BMW загинув на місці події, другий - отримав тілесні ушкодження і госпіталізований. 

Згодом, у поліції повідомили, що підозрюваний втік з лікарні, де його охороняли оперативники. Охоронців побила група осіб, що дозволило винуватцю ДТП втекти.

Поліція відкрила додаткові провадження за насильство щодо працівників правоохоронних органів (ст.345 КК України) та втечу з-під варти (ст.393 КК України). А проти оперативників Сихівського райвідділу, які охороняли підозрюваного у лікарні відкрили провадження щодо службового недбальства.

ДИВИСЬ ЩЕ:

У Львові водійка позашляховика наїхала на поліцейського і обурилася: подряпав авто

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Загинула миттєво: у Львові жінка потрапила під маршрутку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах