Отакої: у Львові затримали на хабарі члена комісії з відбору поліцейських

У Львові затримали на хабарі члена комісії з відбору поліцейських Володимира Марусяка.

У Львові затримали на хабарі члена комісії з відбору поліцейських Володимира Марусяка.

Події
27 вересня 2018 15:11

У середу, 26 вересня, у Львові під час отримання хабара затримали Володимира Марусяка, який є членом поліцейської комісії Головного управління Нацполіції Львівщини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова комісії Вікторія Балицька. 

"Мені не відомі подробиці. Знаю лише те, що йому передав гроші родич кандидата на посаду опера начебто за позитивне голосування за нього після співбесіди учора. Власне, під час передачі 500 доларів Володимир був затриманий співробітниками Управління захисту економіки. Версія Володимира про те, що його підставили", – написала Вікторія Балицька.

Комісія займається відбором кандидатів на службу в поліцію. Володимир Марусяк є представником від громадськості у цій комісії. 

Як розповіли у коментарі Tvoemisto.tv у прес-службі Прокуратури Львівської області, Володимиру Марусяку поки що не повідомили про підозру. Затримання відбулось учора, 26 вересня о 12:00 за участі слідчих Нацполіції, управління захисту економіки та прокуратури.

Чоловіку загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (неправомірна вигода у великому розмірі), що карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

ДИВИСЬ ЩЕ:

З хабарем у руках: у Львові затримали доцента університету

Гроші за інвалідність: у Львові затримали лікарів-хабарників

За грати: львівського держвиконавця засудили за хабар

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах