За 10 мільйонів: у Львові збудують клініку акушерства тварин

У Львові збудують клініку акушерства тварин

У Львові збудують клініку акушерства тварин

Події
28 вересня 2018 17:52

У Львові реконструюють будівлю клініки акушерства тварин. Її планують розширити за рахунок влаштування мансардних приміщень. Клініка буде розташована у Львові на вулиці Костя Левицького, 65. Про це стало відомо із сайту Prozorro.

Замовником будівництва є Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Гжицького. Очікувана вартість реконструкції та будівництва – 10 мільйонів 395 тисяч гривень.

"Клініка є однією із будівель Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Гжицького. Але зараз на цьому місці знаходиться лише будівельний майданчик. Плануємо зробити клініку для акушерства дрібних тварин. Там зможуть проходити практику наші студенти, а жителі та гості міста – приносити своїх кішок, собачок чи інших тварин для лікування", – розповів проректор університету Михайло Казимир, передає vezha.net.ua.

За умовами тендеру, підрядник повинен зробити теплоізоляцію підлоги, улаштувати каркас підвісних стель, влаштувати електроосвітлення, опалення, водопостачання та вентиляцію, провести оздоблювальні роботи у приміщенні.

Торги розпочнуться 16 жовтня.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Цифра дня: у Львові порахували бездомних собак

15 кілограмів щастя: у Львові показали метрового кота-рекордсмена

Виїзна акція: де у Львові безкоштовно чіпувати собаку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах