Місця вистачить усім: у Львові побудують багаторівневий підземний паркінг

На площі Петрушевича побудують підземний паркінг.

На площі Петрушевича побудують підземний паркінг.

Події
04 жовтня 2018 16:37

На площі Петрушевича у Львові побудують багаторівневий підземний паркінг. Про це VG Львів повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

На останньому засіданні члени комісії землекористування погодили надання "Львівавтодор" дозволу на виготовлення проекту землеустрою для того, аби згодом на площі Петрушевича збудувати підземний багаторівневий паркінг. До того ж, передбачена й реконструкція існуючого скверу.

"У зв’язку з тим, що з 27 вересня вступило в дію нове законодавство щодо паркування автомобілів, тепер за паркування у неправильних місцях будуть санкції навіть без присутності водія. Тож це є дуже вчасне рішення щодо побудови нової парковки. Адже у Львові дуже великий брак парковок, і якщо місто зробить хоча б щось в цьому напрямку, то всі мешканці будуть вдячні за це. І ми як депутати повинні такі речі підтримувати", – розповів голова земельної комісії Юрій Моравецький.

Тепер відповідну ухвалу мають затвердити депутати під час сесії міської ради. Лише після цього "Львівавтодор" розробить необхідну документацію, після чого у Львові оголосять інвестиційній конкурс на будівництво підземного паркінгу на площі Петрушевича.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Візуалізація: у Львові реконструюють лісопарк "Білогорща"

За 10 мільйонів: у Львові збудують клініку акушерства тварин

Дивись фото: у Львові будують меморіал Небесної сотні

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах