Директорці — догана: з львівського дитсадка втік 5-річний хлопчик

З львівського дитсадочка втік 5-річний хлопчик

З львівського дитсадочка втік 5-річний хлопчик

Події
04 жовтня 2018 17:16

З львівського дитсадочка, що на вулиці Туган-Барановського, втік 5-річний хлопчик. Виховательці та директорці садка №7 оголосили догани. Про це у Facebook повідомила львів’янка Галина Семків. 

"Хлопчик вийшов сам і попрямував до Галицького базару, добре що знайшлися добрі люди і після спілкування з дитиною привели його до садочку. Була викликана поліція", – йдеться у повідомленні.

Директорці — догана: з львівського дитсадка втік 5-річний хлопчик фото

За словами начальниці управління освіти Львівської міськради Зоряни Довганик, дитина вийшла з дитсадка на вулицю без нагляду приблизно о 17:30, повідомляє ZAXID.NET.

"Хлопчик попросив дозволу відлучитись до своєї шафки, щоб взяти сік. Вихователька дозволила це зробити. Коли хлопчик не повернувся у групу, то вона вийшла у коридор, але дитини і її речей не було", – розповіла Зоряна Довганик.

Працівники садочка повідомили про це батьків та поліцію і почали шукати дитину на вулиці. Через 20 хвилин утікача знайшли за 500 метрів від дошкільного закладу.

"Дитина вийшла з садочку і пішла за якоюсь жінкою. Через 20 хвилин десь поблизу ТЦ "Роксолана" дитину знайшов працівник навчального закладу", – зазначила начальниця управління освіти.

До того ж, за словами працівників, двері у садок зачиняють з 09:30 до 16:00. Після цього батьки уже приходять забирати дітей і двері відчиняють. Однак Зоряна Довганик додала, що це не знімає відповідальності з працівників садку, тому виховательці та завідуючій оголосили догани.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Роздягнули другокласницю і наказали вчинити суїцид: з'явилися нові подробиці резонансної справи у Львові

Відео: львівські поліцейські визволили малюка у візочку, що застряг у ліфті

Забудь про няню: у Львові відкриють новий дитсадочок

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах