Помістяться усі: львівська залізниця збільшить кількість вагонів в електричках

У Львові збільшать кількість вагонів у електричках

У Львові збільшать кількість вагонів у електричках

Події
08 жовтня 2018 17:21

До кінця цього року "Львівська залізниця" забезпечить додатковими вагонами приміські поїзди, які зараз вимушено курсують у скорочених складах. Про це повідомляє Залізничний портал.

"У службі приміських пасажирських перевезень розроблено програму відновлення вагонів електропоїздів на базі моторвагонних депо Львів та Здолбунів. Відповідно до цієї програми впродовж серпня-вересня цього року фахівці депо власними зусиллями повернули в робочий парк 6 вагонів. Завдяки цьому, залізничникам удалося збільшити кількість вагонів із 4 до 6 одиниць у трьох електропоїздах", — йдеться у повідомленні.

Впродовж жовтня-листопада програмою відновлення вагонів електропоїздів передбачено відремонтувати ще 14 вагонів. Служба приміських пасажирських перевезень до кінця цього року повинна забезпечити додатковими вагонами решту приміських поїздів, які нині вимушено курсують у скорочених складах.

Нагадаємо, 16 серпня у Львові розгнівані пасажири, які не вмістилися у електричку, перекрили рух усіх потягів на станції Підзамче. Через переповнені вагони люди не змогли, не те що сісти, а взагалі потрапити до електрички, яка курсує до Здолбунова.

Додамо, що розлючені пасажири вже не вперше через нестачу місць блокують рух потягів на Львівщині. 27 квітня група осіб понад дві години блокувала рух на станції Скнилів. 7 травня, ситуація повторилася у Пустомитах. 21 травня з тієї ж причини розлючені пасажири  знову заблокували рух потягів у Скнилові.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Полювання на "зайців": у львівських електричках працюватимуть ревізори

Пересідай на автобус: "Укрзалізниця" хоче відмовитися від збиткових електричок

Передай бабусі: зі Львова запустять ще одну електричку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах