Не поділили приміщення: у Львові батьки дошкільнят виламали замки сусіднього дитсадочка

У Львові батьки дошкільнят виламали замки дитячого садочка

У Львові батьки дошкільнят виламали замки дитячого садочка

Події
12 жовтня 2018 09:31

Вчора, 11 жовтня, у Львові батьки дошкільнят виламали замки дитячого садочка №188, діти яких є вихованцями дошкільного навчального закладу №42 "Дивосвіт". Ці два дитсадочки знаходяться в одній будівлі на вулиці Сміливих, 26. Про це VG Львів повідомили у прес-службі міської ради Львова.

"Невідомі особи самовільно переносять меблі у приміщення груп 188 садка, проводять заміну замків у дверях дошкільних груп. Цими діями зірвано виховний процес та створено стресову ситуацію для дітей та батьків дошкілького навчального закладу №?188", – йдеться у повідомленні.

Батьки скаржаться на те, що дітям "Дивосвіту" бракує місця для занять через створення ДНЗ №188. Відтак львів’яни виламали замки в опечатаному приміщенні сусіднього садочка №188 та почали виносити з нього меблі.

Інцидент розпочався близько 16:00, коли в садочку ще знаходились діти. Батьки ДНЗ №42 силоміць відкрили опечатані двері приміщень ДНЗ №188, які розташовані на другому поверсі будівлі, і почали виносити з них ліжка, повідомляє ZAXID.NET.

За інформацією батьків і вихователя-методиста Марії Савки садочка №42 "Дивосвіт", дошкільний заклад №188 функціонує незаконно. Дітям 42-го садочка бракує місця для проведення занять.

"У нас є постанова Апеляційного суду від 22 серпня 2018 року, в якій зазначено, що заборонено вчиняти будь-які дії щодо цих приміщень. Вони не мають права облаштовувати чи займати приміщення закладу дошкільної освіти №188 і щодо яких є постанова Апеляційного суду", — розповіла представниця відділу освіти Галицького та Франківського районів УО ДГП Львівської міськради Олена Шупер, яка прибула на місце конфлікту.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Директорці — догана: з львівського дитсадка втік 5-річний хлопчик

Де саме: у Львові побудують дитячий садочок

Зразково-показовий: з'явилися фото з нового дитсадка у Винниках

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах