Погані новини: смертельні ДТП, зміїні атаки й інші трагедії Львова за вихідні

Трагедії Львова та області за вихідні

Трагедії Львова та області за вихідні

Події
16 жовтня 2018 10:36

Вихідні, 13-15 жовтня, протягом яких українці святкували одразу три свята: 76-ту річницю створення Української Повстанської Армії, День захисника України та Покрову Пресвятої Богородиці - на Львівщині минули неспокійно. VG Львів підготував огляд надзвичайних подій Львова та області за три дні. 


Біля Львова автомобіль збив 9-річну дитину


У суботу, 13 жовтня, в селищі Брюховичі трапилась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 9-річного хлопчика госпіталізовано з діагнозом забій мозку, забійна рана голови. Про це повідомили у "Гарячій лінії міста Львова".

"Водій автомобіля "KIA Sportage", 51-річний житель Червонограда, скоїв наїзд на пішохода, 9-річного мешканця Яворівського району, після чого в’їхав в електроопору, котра від удару впала. Школяра госпіталізовано з діагнозом: забій мозку, забійна рана голови", — йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Мікроавтобус вбив чоловіка

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 13 жовтня між селами Запитів та Яричів, Кам’янка-Бузького району, що на Львівщині. 

"Водій автомобіля "Мерседес Спринтер", 42-річний житель Закарпаття, скоїв наїзд на пішохода, 40-річного мешканця Кам’янка-Бузького району. Чоловік від отриманих травм помер на місці події", — повідомили у поліції.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Гадюка напала на 10-річну львів'янку

У суботу, 13 жовтня, на Сколівщині гадюка вкусила дівчинку зі Львова. Про це VG Львів повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської львівської облдержадміністрації.

"Близько 17:50 у селі Коростів Сколівського району на Львівщині змія вкусила 10-річну львів'янку у палець правої ступні. Дівчинку госпіталізували до лікарні у стані середнього ступеня важкості", — йдеться у повідомленні.


 Двоє чоловіків отруїлися газом

У суботу, 13 жовтня, у Львові двоє людей загинули внаслідок отруєння чадним газом у квартирі. 

"Трагедія сталась у будинку за адресою вулиця Тернопільська, 1а. Загиблі – двоє 30-річних чоловіків. Ймовірно відбулося отруєння чадним газом (причину ще з'ясовують)", – йдеться також у повідомленні.


"Ауді" потрапили у смертельну ДТП


У суботу, 13 жовтня, на Львівщині загинули двоє хлопців у дорожньо-транспортній пригоді. Про це VG Львів повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

"Близько 04:41 на автодорозі “Львів-Луцьк” водій автомобіля “Ауді”, мешканець села Стоянів Радехівського району. 18-річний водій, виїжджаючи на автодорогу "Н-17", зіткнувся з вантажівкою MAN, яка стояла на узбіччі дороги", — йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП загинули водій та 20-річний пасажир Audi.


Водій загинув: на Золочівщині перекинувся "МАЗ"


В селі Куровичі на автодорозі Львів – Тернопіль у неділю, 14 жовтня, трапилася дорожньо-транспортна пригода. 

Погані новини: смертельні ДТП, зміїні атаки й інші трагедії Львова за вихідні фото

"Водій автомобіля "Рено Магнум", 33-річний мешканець Волинської області, не дотримався безпечної дистанції та інтервалу руху, скоїв зіткнення з автомобілем "МАЗ", який рухався попереду під керуванням 56-річного жителя Перемишлянського району. Внаслідок ДТП автомобіль "МАЗ" перекинувся, а його водій від отриманих травм помер на місці події", — йдеться у повідомленні.

Водія "Рено" доставили у лікарню, де у нього діагностували "струс головного мозку та рвану рану лівої надбрівної ділянки голови".

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Самбірщині перекинувся "Мерседес": загинула пасажирка


Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 жовтня на вулиці Відродження в селі Ралівка, Самбірського району. Водій та ще одна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації Нацполіїції Львівщини.

Погані новини: смертельні ДТП, зміїні атаки й інші трагедії Львова за вихідні фото 1

"Водій автомобіля "Мерседес Бенц Е320", 33-річний мешканець Самбірського району, повертаючи ліворуч, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги, з’їхав в кювет та перекинувся. У лікарні від отриманих травм внаслідок автопригоди померла пасажирка автомобіля, 33-річна жителька Самбірського району. Тілесні ушкодження отримали водій та 20-річна пасажирка", — повідомили у поліції.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Діти потрапили у ДТП під Львовом

У неділю, 14 жовтня, у селі Підбірці біля Львова трапилась ДТП, у якій постраждали двоє дітей. 

"Відбулось зіткнення між авто Mazda CX-7, за кермом якого був 26-річний мешканець Новояворівська, та Citroen C4, яким керував 37-річний львів’янин. Унаслідок аварії двоє дітей віком 8 та 15 років були доставлені у лікарню. 8-річного хлопчика з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Забійна гематома верхньої губи, садна обличчя" госпіталізували, а іншу дитину відпустили додому після надання медичної допомоги", — йдеться у повідомленні Департаменту цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.


Серед білого дня: у Львові грабіжник з ножем напав на жінку


У понеділок, 15 жовтня, поблизу львівської школи №86, невідомий чоловік пограбував 36-річну жінку. 

Приблизно о 13:00 на вулиці Гашека чоловік, приставивши на горла жінки ніж, зірвав золотий ланцюжок та втік. Унаслідок інциденту у жінки порізи на руці.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Тягали за волосся на очах у дітей: у Львові пасажирки побили таксистку

Серед білого дня: у Львові грабіжник з ножем напав на жінку

Влетіли у припарковану фуру: на Львівщині двоє хлопців потрапили у смертельну ДТП

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах