Діставай санчата: якою буде погода у Львові цього тижня

Якою буде погода у Львові цього тижня, 26 листопада - 2 грудня.

Якою буде погода у Львові цього тижня, 26 листопада - 2 грудня.

Події
26 листопада 2018 10:25

Впродовж тижня, 26 листопада – 2 грудня, погода у Львові і снігом потішить, і морозом скує. Про це VG Львів повідомили у sinoptik.ua.

Сьогодні, 26 листопада, львів'ян засипатиме мокрим снігом, який до вечора лише посилиться. Температура повітря впродовж дня триматиметься на нульовій позначці, а вночі опуститься до 1 градусі морозу. Водіїв і пішоходів попереджають про ожеледь і закликають бути уважними та обережними на дорогах.

У вівторок, 27 листопада, з ранку і аж до самого вечора небо у Львові буде вкрите густими хмарами. Вночі та вранці очікується сніг. Щодо температури повітря, то синоптики впродовж доби обіцяють мороз 4-5 градусів.

У середу, 28 листопада, опадів не передбачається. Небо буде ясним. Температура повітря вдень – 4 градуси морозу, вночі – 8 градусів морозу.

Вночі четверга, 29 листопада, мороз подужчає до 8-10 градусів. Вдень наче й потеплішає, але лише до 6 градусів морозу. Небо буде ясним, не сніжитиме.

У п’ятницю, 30 листопада, похолоднішає до -11 градусів вночі і -8 градусів вдень. Перша половина п’ятниці буде сонячною, після обіду на небі з’являться хмари. Без опадів. 

У перший день зими, 1 листопада, день видасться дуже холодним. Вдень стовпчик термометра не підніматиметься вище 11 градусів морозу, вночі буде ще холодніше – 15 градусів морозу. З приємного, що день буде сонячним. 

"Першого дня зими вшановується пам’ять святих Платона і Романа. У народі цей день називають зимовказівником, оскільки погода цього дня визначає погоду всієї зими. Якщо зранку тепло — відлига буде на початку зими, холод і хурделиця опівдні — такою бути середині зими, а якщо під вечір завиє, закрутить заметіль — то піде зима від нас неохоче, з погрозами", - йдеться у повідомленні. 

У неділю, 2 грудня, потеплішає до 14 градусів морозу вночі і 7 градусів морозу вдень. З самого ранку небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

Скріншот прогнозу погоди на тиждень від sinoptik.ua.

Скріншот прогнозу погоди на тиждень від sinoptik.ua.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Кому безкоштовно: у Винниках запустили шатл-баси

Хурделиця наближається до Львова: у мережу виклали відео снігопаду

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах