Досить мерзнути: якою буде погода у Львові цього тижня

Досить мерзнути: якою буде погода у Львові цього тижня.

Досить мерзнути: якою буде погода у Львові цього тижня.

Події
03 грудня 2018 10:33

Перший робочий тиждень грудня 2018 року у Львові буде теплим і дощовим. Протягом 3-9 грудня температура повітря вдень впевнено триматиметься на позначці 2-3 градуси вище нуля. Про це пише VG Львів з посиланням на прогноз sinoptik.ua.

У понеділок, 3 грудня, температура повітря у Львові вдень буде 2-3 градуси тепла. Небо буде хмарним. До обіду йтиме дощ – типова львівська погода. Ніч з понеділка на вівторок також буде теплою – 2-3 градуси вище нуля. 

Вдень у вівторок, 4 грудня, стовпчики термометрів у львів’ян впевнено "доповзуть" до 5 градусів тепла. Небо буде затягнене хмарами. Зранку і ввечері сіятиме дрібний дощ. 

У середу, 5 грудня, протягом всього дня триматиметься хмарна, але тепла, як для грудня, погода. Якщо зранку буде 0 градусів, то до обіду вже потеплішає до 2 градусів. Опадів не передбачається.

У четвер, 6 грудня, опадів також не передбачається. Ранок у Львові буде морозним – 2 градуси. Проте, вдень потеплішає до 1 градусу. Хмарно.

У п'ятницю, 7 грудня, зранку й до вечора Львів засипатиме снігом. Температура повітря – 2 градуси тепла.

"7 грудня відзначається день святої Катерини. Катерина вважається покровителькою шлюбу і наречених, тому в народі її ще називають Женодавицею. Цього дня влаштовувалися народні гуляння, катання на санчатах з гірок — санниці. У народі говорили: “Молода зима з гір на санках катається”; “З Катерини зима дойме не миттям, так катанням, не голодом, так холодом”. Ясна погода на Катерину вказує на морозну зиму", - йдеться у повідомленні.

У суботу та неділю, 8-9 грудня, у Львові йтиме дощ, який другого вихідного поступово перейде у сніг. Температура повітря 3-5 градусів вище нуля. 

Скріншот прогнозу погоди на тиждень від sinoptik.ua.

Скріншот прогнозу погоди на тиждень від sinoptik.ua.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Кому безкоштовно: у Винниках запустили шатл-баси

Хурделиця наближається до Львова: у мережу виклали відео снігопаду

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах