Свято для всіх: у Львові запрацює Фабрика Святого Миколая

У Львові відкриють Фабрику Святого Миколая

У Львові відкриють Фабрику Святого Миколая

Події
06 грудня 2018 11:34

У четвер, 13 грудня, у Львівському палаці мистецтв відбудеться урочисте відкриття Фабрики Святого Миколая. Захід розпочнеться о 12:00 на вулиці Коперника, 17, у рамках проведення благочинної акції "Миколай про тебе не забуде".

Протягом 13-18 грудня на Фабриці працюватимуть помічники Святого Миколая (волонтери), які готуватимуться до справжньої казки, щоб атмосфера доброчинності Чудотворця прийшла в це свято до кожної дитини, незважаючи на достаток родини чи стан здоров’я.

Цього року близько 500 Помічників Св. Миколая завітають до більш ніж 2500 дітлахів з 1300 сімей (багатодітних, малозабезпечених, учасників АТО). Всі помічники добре підготовлені для важливої святкової місії, для цього відвідують спеціальні вишколи. Останній такий вишкіл відбудеться 8 грудня у Центрі Шептицького, повідомляє Львівський портал.

Усіх небайдужих просять приносити на Фабрику іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки та засоби гігієни. Подарунки потрібно приносити до 16 грудня на Фабрику Святого Миколая.

До того ж, організатори запрошують долучитися до акції водіїв-помічників Святого Миколая, котрі мають змогу допомогти з перевезенням волонтерів та подарунків ввечері 18 грудня від Фабрики Святого Миколая до домівок дітей, які чекають візиту від Помічників Чудотворця.

Також, всі охочі можуть залишити книги-подарунки у книгарнях спеціально для дітей з потребуючих родин (до 12 років) за такими адресами:

Книгарня Є

  • площа Адама Міцкевича, 1
  • проспект Свободи, 7

ВСЛ

  • вулиця Старознесенська, 24-26
  • вулиця Краківська, 3

НТШ

  • проспект Шевченка, 8

Свічадо

  • вулиця Володимира Винниченка, 22

ДИВИСЬ ЩЕ:

Морепродукти, хліб і вино: що і коли можна їсти у Різдвяний піст

Подарунок власноруч: ТОП-7 кращих майстер-класів грудня у Львові

Святкуй на районі: на Сихові відкриють різдвяний ярмарок

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах