Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу

Їжак Рік зі Львова став зіркою Instagram

Їжак Рік зі Львова став зіркою Instagram

Події
07 грудня 2018 09:29

Їжак Рік зі Львова став зіркою "Інстаграму". Світлини колючого красеня щодня здобувають нових і нових прихильників. На них львівський їжак дивиться телевізор, "купається" в апельсинах, грає на гітарі, готується приймати ванну і активно подорожує просторами квартири господарів і Львовом. 

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото 1

Проте, як виявилося утримувати любов публіки – справа не з легких, особливо, коли любиш добре поїсти. А Рік саме з таких! Через надмірну любов до хробачків красеню доводиться стежити за вагою і не їсти смачненького на ніч... 

Господарі Ріка вирішили завести їжака після того, як натрапили на сторінку цих милих створінь у "Фейсбук". Вони знайшли у Львові чоловіка, який займається продажем карликових африканських їжаків, поїхали просто подивитися, однак вже не змогли поїхати додому без домашнього улюбленця.

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото 2

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото 3

"Мені дали потримати це чудо, а віддати я вже його не змогла. Довелося везти додому. Мешкає з нами цей маленький комочок вже півроку", - розповіла ТСН.ua власниця Ріка - дизайнерка Діана. 

Їжак – нічна тварина, а тому майже весь день спить і не сумує через те, що господарів немає вдома. Ввечері Ріка випускають погуляти по квартирі, а вночі – садять у клітку. Там у нього є бігове колесо, на якому він обожнює займатися. 

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото 4

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото 5

"Їсти - його хобі. Він їсть навіть коли не голодний, тому треба слідкувати, щоб він не переїдав, бо доведеться саджати на дієту. Ми купили кухонну вагу і слідкуємо, щоб він дуже не поправлявся. Коли їжаки набирають забагато ваги, вони не можуть скручуватись і ходити, тому важливо за цим слідкувати", - каже господарка Ріка.

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото 6

Харчується тваринка курячим філе, кормом для кошенят та личинками зоофобусами. Окрім спеціального раціону, власникам Ріка доводиться ще й дотримуватися спеціального температурного режиму в оселі – не менше 20 градусів тепла. 

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу фото 7

Діана почала фотографувати свого улюбленого їжака і згодом завела для нього Instagram-сторінку, щоб ділитись з людьми радістю, яку він щодня їй приносить.

"Рік завжди працює на камеру, як справжня супермодель", - додала вона. 

Наш Рік, звичайно, няшка?? але їжак - це брутальна тварина. Комахоїдний - це офіційно. В реальності їжак - хижак. Він може розкопати мишачу нору і з'їсти живих мишенят, може залізти в кролячу нору і заточити кроленят. Теоретично здатний загризти курча. Має імунітет до зміїної отрути і в сутичці зі змією здатний вийти переможцем. Лякає недосвідчених котів, які пхають свого носа в колючі зарості. Ви ще не розлюбили їжака? Вітаю, ви можете носити бороду. Навіть якщо ви жінка. Головні вороги їжаків - сови і лисиці, а в урбаністичному просторі - собаки, які здатні прокусити колючий щит. #brutal #hedgehog #predator #cute #yummy #eat #hedgehogstagram #hedgehogdaily #hedgehoglove

Допис, поширений Rick the Hedgehog (@rick_the_hedgehog)

Всі фото rick_the_hedgehog.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Є відповідь: чи загрожує покарання львів'янці, яка заморила голодом хом'яка

У сміттєвих пакетах: невідомі залишили у львівському парку чотирьох лелек

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах