Говорять синоптики: якою буде погода у Львові цього тижня

Якою буде погода у Львові 10-17 грудня 2018 року.

Якою буде погода у Львові 10-17 грудня 2018 року.

Події
10 грудня 2018 11:14

Цього тижня, 10-16 грудня, погода у Львові буде теплою, як для зими, з дощами і невеликим снігом. 

За інформацією sinoptik.ua, сьогодні, 10 грудня, йдучи на оботу чи прогулянку, львів’янам неодмінно слід прихопити з собою парасольки. Зранку і майже до обіду і місті Лева йтиме невеликий дощ. Після обіду погода поступово налагодиться. З-за хмар, навіть, визирне сонце. Температура повітря сьогодні у Львові становитиме 2-3 градуси вище нуля. Вночі стовпчики термометрів опустяться до 0 градусів.

У вівторок, 11 грудня, у Львові буде від одного градусу морозу вночі – до двох градусів тепла вдень. Хмарно з проясненнями. Опадів не передбачається.

У середу, 12 грудня, за прогнозами синоптиків вночі у Львові похолоднішає до трьох градусів морозу. Вдень буде 1 градус вище нуля. Без опадів.

У четвер, 13 грудня, небо над Львовом буде вкрите густими хмарами. Пролітатиме сніжок. Похолоднішає. Вдень стовпчики термометрів в оселях львів’ян не підніматимуться вище одного градусу морозу.

"13 грудня вшановується пам’ять святого апостола Андрія Первозванного. Андрій Первозванний вважається покровителем морської справи, оскільки перед тим, як стати апостолом, був рибалкою. Наші пращури продовжували на Андрія “наслуховувати” воду. Якщо у криниці тихо — хороша зима буде; а якщо шумить — потрібно готуватись до морозів, хурделиці та заметілі", - йдеться у повідомленні. 

У п'ятницю, 14 грудня, у Львові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі, можливо, пройде дрібний сніг. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вдень у Львові буде близько нуля градусів.

У суботу-неділю, 15-16 грудня, у Львові буде холодно і хмарно. Вдень – 2-3 градуси морозу, вночі – 1-2 градуси морозу. Опадів не передбачається. 

Прогноз погоди у Львові на 10-17 грудня. Скріншот з сайту sinoptik.ua.

Прогноз погоди у Львові на 10-17 грудня. Скріншот з сайту sinoptik.ua.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Сльози замерзли на обличчі": у львівському садочку забули дитину на морозі

Врятували друзі: на львів’янку напав ведмідь

Найкращі гірськолижні спуски Львівщини: ціни, локації, особливості

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах