"Сльози замерзли на обличчі": у львівському садочку забули дитину на морозі

У львівському садочку забули дитину на морозі

У львівському садочку забули дитину на морозі

Події
07 грудня 2018 17:52

Сьогодні, 7 грудня, у львівському дитячому садочку стався прикрий інцидент. Хлопчик стояв на вулиці перед дверима садочку і кричав, аби його впустили. Про це повідомила у соцмережі Оля Онищак.

"Сьогодні гуляли з дочкою біля будинку. Поряд знаходиться дитячий садок Пташеня. Дитячий простір за адресою Довженка, 12. Я почула плач і крик дитини про допомогу, але саму дитину видно не було. Я підійшла ближче до огорожі і прислухалася, не могла ніяк зрозуміти звідки лунає плач, адже вихователів не було на вулиці", — йдеться у дописі.

Коли жінка підійшла ближче до воріт, то побачила хлопчика, який кричить і плаче під дверима садочку. Жінка припускає, що його залишили на вулиці — просто забули.

"Біля воріт зібралося вже декілька людей але ніхто не міг зайти. Ми довго дзвонили. Потім прийшов хтось забирати дитину і я з малою підбігли до хлопчика. В нього аж сльози замерзли на обличчі. То просто жах. Зі мною підбігла ще одна жінка і ми повели хлопчика в групу, де нам не дуже активно відкрили", — зазначила Оля Онищак.

Жінка почала кричати до вихователя, покликала адміністратора і сказала, щоб дзвонили батькам хлопчика. Адміністратореа подзвонила батькові хлопчика тільки коли почула, що обурена мама збирається дзвонити до поліції.

"І мене не покидає думка що би було з дитиною якби він плакав не голосно і не кричав. Коли би вихователь зрозумів що в групу вона привела не усіх дітей?", — додала авторка допису.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Директорці — догана: з львівського дитсадка втік 5-річний хлопчик

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Фото розсекречення: стара львівська жебрачка виявилася молодою блондинкою

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах