Виїхав на зустрічну: у нічній ДТП під Львовом загинули троє військових

У смертельній ДТП в Івано-Франкове загинули військовослужбовці 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

У смертельній ДТП в Івано-Франкове загинули військовослужбовці 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

Події
16 грудня 2018 21:28

Троє з чотирьох загиблих у ДТП, яка сталася 16 грудня за участі автобуса Ecolines та легкового авто були військовими Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це повідомили на сторінці академії у Facebook.

"Світла та вічна пам’ять загиблим військовослужбовцям 184-го Навчального центру солдатам Назарію Пастеруку, Віктору Транкову та Костянтину Прядеїну", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аварія сталася на автодорозі Львів – Краковець у селищі Івано-Франкове під Львовом. Автобус Ecolines міжнародного рейсу Дніпро – Згожелець (Польща), що рухався в напрямку Львова під керуванням 43-річного киянина, зіткнувся з легковим автомобілем "Вольво". 

За інформацією Головного управління Нацполіції у Львівській області, водій автобуса не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковим автомобілем. Водія затримали. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вщент: у Львові "БМВ" на швидкості врізався в автобус з півсотнею пасажирів

Один загинув, інший – у реанімації: під Львовом розбився автомобіль з патрульними

На Сихові п’яний водій розтрощив авто і втік: що залишилося від євроблях

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах