З роком Бандери: Верховна Рада взяла приклад зі Львова

У 2019 році в Україні на державноу рівні відзначатимуть день народження Степана Бандери.

У 2019 році в Україні на державноу рівні відзначатимуть день народження Степана Бандери.

Події
19 грудня 2018 12:04

У 2019 році в Україні на державноу рівні відзначатимуть день народження голови Проводу Організації українських націоналістів Степана Бандери. Відповідну постанову 18 грудня ухвалила Верховна Рада України. 

110 років з дня народження Степана Бандери відзначатимуть 1 січня 2019 року. Згідно з постановою, в українських школах і вишах проведуть виховні години, круглі столи, науково-практичні конференції і тематичні заходи. Також теми, присвячені пам’ятним датам і ювілеям 2019 року, повинні включити до переліку тем рефератів, курсових та дипломних робіт у вищих навчальних закладів, а також конкурсів Малої академії наук України. Міністерство культури України повинно забезпечити організацію тематичних виставок і експозицій, присвячених пам'ятним датам і ювілеям.

Нагадаємо, що раніше Львівська обласна рада проголосила 2019 роком Степана Бандери та Організації українських націоналістів. 

Додамо, що окрім ювілею Степана Бандери, 12 січня 2019 року на державному рівні відзначать 110 років з дня народження Марії Приймаченко, а 17 січня — 150 років з дня народження Івана Труша. 

Нагадаємо, у центрі Львова засвітили нетрадиційну ялинку і відкрили різдвяний ярмарок, а також запрацювала фабрика Святого Миколая. Міськрада оприлюднила програму новорічно-різдвяних заходів у Львові.  Де у Львові купити легальну ялинку: перелік локацій.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Оце так сюрприз: якою буде погода у Львові в новорічну ніч

Дев’ять унікальних фото: якими були новорічні ялинки у Львові в різні роки

Де і коли у Львові можна зустріти Святого Миколая: локації, особливості, ціни

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах