Дали дозвіл не всім: львівські різдвяні ярмарки відновили роботу

Львівські різдвяні ярмарки відновили роботу

Львівські різдвяні ярмарки відновили роботу

Події
24 грудня 2018 15:27

Львівські різдвяні ярмарки на проспекті Свободи, площі Ринок та на Сихові перевірили районні комісії та дозволили їм відновити роботу. Відтак тепер працюють лише ті хатинки, у яких не готують і не підігрівають їжу. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

"Відповідно до акту проведення обстеження об’єктів торгівлі різдвяного ярмарку на проспекті Свободи, площі Ринок та проспекті Червоної Калини комісією рекомендовано відновити роботу об’єктів торгівлі, де реалізується продукція, яка не потребує застосування підігрівальних приладів", – йдеться у повідомленні.

Відтак, з 23 грудня роботу ярмарку дозволено відновити. Відновлення роботи інших об’єктів торгівлі можливе за окремим рішенням комісії.

Загалом комісії обстежили 82 хатинки ярмарку на площі Ринок та 108 хатинок на проспекті Свободи, а також 11 дерев’яних будиночків ярмарку на Сихові. Газових балонів у хатинках не виявлено.

Під час проведених обстежень учасникам різдвяного ярмарку роздано листівки-пам'ятки щодо дотримання правил протипожежної безпеки.

Нагадаємо, нагадаємо, у суботу, 22 грудня, на різдвяному ярмарку у Львові, що на проспекті Свободи, в одному з дерев’яни будиночків стався вибух газового балону і пожежа. Вогонь перекинувся на дві сусідні хатинки. Постраждали четверо людей. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Різдвяний ярмарок закрили.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Відео: рятувальники гасять пасажирський автобус у центрі Львова

Квартира — до тла: львів'янка згоріла у власному помешканні

Фото і відео: невідомі спалили зоомагазин у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах