До готелю "Дністер" з’їхалися пожежні автомобілі: що сталося

Стало відомо, що робили пожежні машини у Львові біля готелю «Дністер».

Стало відомо, що робили пожежні машини у Львові біля готелю «Дністер».

Події
26 грудня 2018 14:59

Сьогодні, 26 грудня, депутат Львівської міськради, адміністратор спільноти "Варта 1" Ігор Зінкевич на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомив про пожежу у львівському готелі "Дністер", проте інформація не підтвердилася. Про це VG Львів повідомили у пресс-службі Державної служби із надзвичайних ситуацій у Львівській області. 

За словами надзвичайників, пожежі в готелі не було, хоча пожежні машини під готелем таки були. Насправді рятувальники просто проводили навчання з ліквідації умовної пожежі.

Нагадаємо, у суботу, 22 грудня, на різдвяному ярмарку у Львові, що на проспекті Свободи, в одному з дерев’яни будиночків стався вибух газового балону і пожежа. Вогонь перекинувся на дві сусідні хатинки. Постраждали четверо людей. Першим на допомогу потерпілим кинувся 24-річний старший солдат Андрій Алямський. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проте згодом перекваліфікувала на порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (максимальним покаранням – до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років). Різдвяний ярмарок закрили. Після проведеної перевірки львівські ярмарки відновили роботу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Відео: рятувальники гасять пасажирський автобус у центрі Львова

Квартира — до тла: львів'янка згоріла у власному помешканні

Фото і відео: невідомі спалили зоомагазин у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах