Чарочку перед роботою: у Львові п’яний хірург намагався прооперувати військового

У Львові п’яний хірург намагався прооперувати військового.

У Львові п’яний хірург намагався прооперувати військового.

Події
29 грудня 2018 10:31

Головний хірург Військово-медичного клінічного центру західного регіону, що на вулиці Чехова у Львові, Іван Богдан прийшов на операцію до військового, перебуваючи у нетверезому стані. Акт про це склали троє працівників мед закладу, пише ZAXID.NET, посилаючись на власні джерела.

Неприємний інцидент стався у п’ятницю, 28 грудня. Нетверезий стан лікаря помітив анестезіолог, який зробив йому зауваження. Після цього Іван Богдан попросив анестезіолога та медсестру покинути палату. Працівники госпіталю одразу звернулись до виконувача обов’язки начальника госпіталя Василя Зайцева. Коли Зайцев разом із анестезіологом та медсестрою зайшли у палату, Іван Богдан уже зробив надріз на тілі бійця, однак операцію розпочати не встиг. Богдана терміново відсторонили від пацієнта, а операцію відклали на 29 грудня.

Івану Богдану запропонували здати аналіз крові на вміст алкоголю, однак він відмовився. Відтак троє присутніх медиків склали на місці акт, у якому засвідчили стан алкогольного сп’яніння у лікаря.

Зайцев спочатку заперечив, що такий інцидент відбувся у госпіталі, а потім заявив, що коментуватиме його у суботу, 29 грудня. 

Додамо, що головний хірург військового госпіталю Іван Богдан є заслуженим лікарем України та головою Асоціації нейрохірургів Львівської області.

Нагадаємо, у квітні 2018 році у з львівської лікарні ОХМАТДИТ звільнили лікарку, яка приймала дітей, перебуваючи у нетверезому стані. Разом з нею звільнили медсестру і санітарку.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Щоб на твій номер "швидка" не приїхала": лікарі прокляли львів’янина, який викликав їх до безпритульного

Чорний список: де львів'яни інфікуються гепатитом

Нікому вколоти: у Львові батько п'ять годин їздив лікарнями з сином, що стікав кров’ю

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах