Запалили свічку, бо не було світла: з’явилися моторошні подробиці смерті однорічної дитини

З’явилися моторошні подробиці смерті однорічної дитини: відео

З’явилися моторошні подробиці смерті однорічної дитини: відео

Події
11 сiчня 2019 13:38

У селі на Львівщині під час пожежі загинула однорічна дівчинка. Мама залишила її разом із 6-річним братиком самих удома. Загоряння сталося через свічку, яку в будинку використовують замість лампи. Адже електрики в домі немає через борги.

Трагедія сталась вчора, 9 січня, у приватному будинку в селі Муроване Сокальського району на вулиці Шевченка. Мати дітей Олена Курій розповіла, що вибігла ввечері всього лише на кілька хвилин. А коли повернулася, побачила дим і вогонь.

За словами матері, вона інколи залишала так двох дітей увечері – ставила свічку, щоб не було страшно, замикала двері і йшла до сусідки. Інколи там підзаряджала телефон. Тож і того разу ніщо не віщувало біди, повідомляє zaxid.net.

В селі Муроване на Львівщині у пожежі загинула річна дитина, ще одну — госпіталізували.

В селі Муроване на Львівщині у пожежі загинула річна дитина, ще одну — госпіталізували.

"Вони попросили печиво, я їм дала печиво з чаєм. Вони лягли на ліжко. Їли солодощі. Я кажу синові, що йду заберу телефон із зарядки", – розповіла мама дітей Олена Курій.

Коли жінка повернулася, одразу ж винесла дітей на вулицю. Та врятувати молодшу доньку Аню не вдалося – вона вчаділа на місці. У лютому їй мало б виповнитися два рочки. Старшого Володю медики госпіталізували до Червоноградської лікарні.

"Дитина просто була налякана. А так стан дитини по органах був задовільний. Дитина сама дихала, але була дуже налякана. В сажі була. Опіків не має ніяких. Тільки отруєння чадним газом", – розповіла завідувачка педіатричного відділення Червоноградської лікарні Марія Жигайло.

До будинку в селі  Муроване Олена з дітьми переїхала влітку. Помешкання ділила з сестрою. Взимку оселю обігрівали грубкою. Замість електроосвітлення використовували свічки.

В селі Муроване на Львівщині сталась смертельна пожежа.

В селі Муроване на Львівщині сталась смертельна пожежа.

"Сестра забула заплатити півроку за світло, от їм і відключили світло", – каже сусідка Ганна Жолондик.

Сусіди досі не можуть повірити в те, що трапилося. Кажуть, Олена не працювала, бо пильнувала за малими. Жили на "дитячі" гроші. Тим не менш, Аня й Володя були чисті й доглянуті. Часто залишалися вдвох і не бешкетували. Жінка часто заходила до сусідів у гості, інколи й з дітьми. У вівторок теж забігала – сама й не надовго.

"Мені подзвонила жінка, бо я не був вдома, я прибіг скоро, приїхала швидка. Побачив, що мама тримає дитину на руках і плаче. І дивлюся, хлопчик теж сидить такий млявий", – розповів сусід Володимир Гулич.

Володя у лікарні пробуде щонайменше добу, та його життю вже нічого не загрожує.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Загинула жінка: у Личаківському районі горів приватний будинок

Квартира — до тла: львів'янка згоріла у власному помешканні

Згоріла у власному домі: на Стрийській під час пожежі загинула жінка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах