Четверо — у лікарні: на Зеленій тролейбус потрапив у ДТП

На вулиці Зеленій у Львові тролейбус потрапив у ДТП: відео

На вулиці Зеленій у Львові тролейбус потрапив у ДТП: відео

Події
15 сiчня 2019 09:30

Вчора, 14 січня, на вулиці Зеленій у Львові тролейбус №24 потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої троє львів’ян отримали тілесні ушкодження середньої важкості. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомили свідки події та водій, що керував тролейбусом, ДТП трапилася внаслідок того, що інший учасник руху — водій автомобіля чорного кольору — різко підрізав тролейбус. Після цього, аби уникнути зіткнення, водій тролейбуса дещо змінив напрям руху та екстрено загальмував. Винуватець, що спровокував аварійну ситуацію, із місця події втік.

"На момент ДТП об 11:00 у салоні тролейбуса маршруту №24 було близько 25 пасажирів. Серед потерпілих — двоє чоловіків, 1959 року народження, та жінка, 1941 року народження. Усіх потерпілих госпіталізовано. Винуватець, що спровокував аварійну ситуацію, із місця події втік. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження", — повідомив речник "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Двох жінок доставили у 8-у міську лікарню з травмами середньої важкості і госпіталізували у відділення нейрохірургії.

"Одна з травмою голови — черепно-мозкова травма і ушкодження перенісся. А інша з травмою хребта. Це є компресійний перелом поперекової ділянки. Одна є лежача, а друга напівлежача", — розповів zaxid.net лікар-травматолог невідкладної медичної допомоги 8-ї лікарні Олександр Рак.

Як повідомила одна з потерпілих пані Стефанія, вона вже витратила на лікування 2 тисячі гривень. В жінки струс мозку. Якими будуть подальші витрати – ще невідомо. Тому жінка налаштована судитися, аби їй відшкодували вартість лікування

"Я сиділа. Просто, якби хтось був переді мною на сидінні, але там не було нікого. І я в те крісло полетіла. Мужчина стояв коло мене, десь теж полетів. А жінка була ззаду, вона опинилася біля мене. Водійка вийшла і каже, що її підрізали. Ну та тебе підрізали, то ти бий його, а не нас", — розповіла пані Стефанія.

Ще одна постраждала пані Віра потрапила до лікарні з переломом хребта. Жінка розповіла, що під час гальмування вона стояла і трималася за поручні. Однак, не втримавшись, пані Віра впала на підлогу і покотилася. Тепер їй робитимуть операцію.

Двох чоловіків госпіталізували у лікарню швидкої допомоги. В одного із них був перелом стегна. В іншого – забій нирок, повідомляє "Львівелектротранс".

ДИВИСЬ ЩЕ:

Розчавив дівчину і втік: у Львові автомобіль врізався у зупинку

Загинула миттєво: у мережу виклали відео смертельної ДТП на Соборній

Один загинув, інший – у реанімації: під Львовом розбився автомобіль з патрульними

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах