Вимагали гроші: з'явилося відео побиття Дзідзьо

З'явилося відео побиття львівського атриста Дзідзьо

З'явилося відео побиття львівського атриста Дзідзьо

Події
16 сiчня 2019 11:40

Підозрюваних у побитті Дзідзьо оголосили в розшук. Зловмисники кілька разів вдарили Михайла Хому (Дзідзьо) та втекли двома автомобілями з місця події. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Національної поліції Києва.

Інцидент стався у Подільському районі столиці у п'ятницю, 28 грудня, біля будівлі радіокомпанії "Тавр" перед ефіром на радіо. 

За словами начальника Подільського управління поліції Владислав Іщенко, поліцейські з’ясували, що у потерпілого виник конфлікт із невідомими, які агресивно себе поводили та нецензурно лаялися, а потім вдарили чоловіка по голові та втекли двома автомобілями.

"Ми опитали потерпілого, відібрали пояснення у очевидців та вилучили відео з камер спостереження. Окрім цього, у Києві ввели оперативний план, за допомогою якого у сусідньому районі столиці знайшли один автомобіль. Також встановили фігурантів, які нанесли тілесні ушкодження. Це – 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів", – розповів Владислав Іщенко.

У ході відпрацювання злочину та отримання додаткових матеріалів слідчим Подільського управління поліції перекваліфіковано злочин на ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину та оголошено їх у розшук. За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, після нападу невідомих Дзідзьо на місяць відмінив усі новорічні концерти. Лікар діагностував у нього розрив барабанної перетинки лівого вуха. 

Михайла Хому госпіталізували.

Михайла Хому госпіталізували.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Новий рекорд: українка народила в 11 років

Іронія долі: 40-річний львів'янин несподівано виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Здивував: у львівській маршрутці чоловік став на коліна перед жінкою

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах