Звільнений через "вузькі двері" лікар львівського перинатального центру відновився на посаді

Шевченківський районний суд Львова поновив на посаді заступника головного лікаря з медичної частини львівського обласного перинатального центру Ігоря Прокопіва.

Шевченківський районний суд Львова поновив на посаді заступника головного лікаря з медичної частини львівського обласного перинатального центру Ігоря Прокопіва.

Події
22 сiчня 2019 11:18

Шевченківський районний суд Львова поновив на посаді заступника головного лікаря з медичної частини львівського обласного перинатального центру Ігоря Прокопіва, якого разом зі ще трьома лікарями у травні звільнили через "вузькі двері". Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомив Ігор Прокопів.

"Після шести місяців судового процесу, врешті-решт, на черговому засіданні, судом на підставі мирової угоди ухвалено рішення: скасувати Наказ № 24 від 22 травня 2018 року в частині звільнення мене з посади заступника головного лікаря з медичної частини Комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський обласний клінічний перинатальний центр", видати Наказ про поновлення на раніше займаній посаді, внести запис в трудову книжку про скасування та визнання недійсним незаконного наказу", – йдеться у дописі.

У наказі Потапова причиною звільнення вказано те, що лікарі

У наказі Ігора Потапова причиною звільнення вказано те, що лікарі "самоусунулись від спостереження за здійсненням ремонтно-будівельних робіт".

Додамо, що рішення суду в аналогічній справі чекає звільнений з тієї ж причини завідувач відділення перинатального центру Ігор Ковальчук.

Нагадаємо, виконувач обов’язків директора Львівського обласного клінічного перинатального центру Ігор Потапов звільнив з роботи головну лікарку центру Ларису Янів, її заступника Ігоря Прокопіва, а також двох завідувачів відділеннями – Василя Перцовича та Ігоря Ковальчука. У наказі Потапова причиною звільнення вказано те, що лікарі "самоусунулись від спостереження за здійсненням ремонтно-будівельних робіт". Відомо, що звільненню чотирьох лікарів передував візит до перинатального центру обласних чиновників на чолі з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою. Тоді раптом з’ясувалося, що двері у приймальному покої надто вузькі, а приміщення рентген-кабінету і центрального стерилізаційного відділення взагалі неправильно облаштовані.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Щоб на твій номер "швидка" не приїхала": лікарі прокляли львів’янина, який викликав їх до безпритульного

Чорний список: де львів'яни інфікуються гепатитом

Нікому вколоти: у Львові батько п'ять годин їздив лікарнями з сином, що стікав кров’ю

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах