Що сталося: у Львові заборонили партнерські пологи

У Львові заборонили партнерські пологи.

У Львові заборонили партнерські пологи.

Події
30 сiчня 2019 11:18

В одній із лікарень Львові заборонили партнерські пологи. Про це повідомили на сторінці пологового відділення третьої міської клінічної лікарні у "Фейсбук". Поки що партнерські пологи та вільне відвідування вагітних і породіль заборонили лише у цій лікарні, але ймовірно, що заборонять і в інших.

Причиною обмежень називають підвищений рівень захворюваності на кір серед дітей та дорослих та наказ управління охорони здоров’я від 15 січня 2018 року. Нагадаємо, що у середині січня минулого року комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій також заборонила партнерські пологи у Львові. Дозволялося лише у випадках, якщо партнер надасть документ, що він двічі вакцинований або, що перехворів кором. 

Додамо, що на початку року у Львові п'ятеро немовлят захворіли на кір через кілька днів після народження. Хвороба передалась дітям від хворих мам. Немовлят госпіталізували з ускладненням — пневмонією, яке провокує кір. Де заразилися жінки — невідомо. З 11 лютого на Львівщині з’являться тимчасові пункти вакцинації проти кору в навчальних закладах. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Новий рекорд: українка народила в 11 років

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Несподівана радість: на Львівщині стали батьками 50-річна жінка і 60-річний чоловік

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах