Масові сутички на Сихові: поліція затримала двох нетверезих підлітків

Поліція затримала двох нетверезих учасників масових сутичок на Сихові

Поліція затримала двох нетверезих учасників масових сутичок на Сихові

Події
11 лютого 2019 16:45

Львівська поліція затримала двох учасників масових сутичок біля супермаркету на Сихові. Обидва юнаки перебували у нетверезому стані.

Підлітки влаштували "розбірку" біля супермаркету на вулиці Вернадського. Адміністрація викликала поліцію. На виклик приїхали два автомобілі. Правоохоронці ще здалеку ввімкнули мигалки, тому група підлітків встигла втекти. На прохання місцевих наздогнати правопорушників поліцейські відмовили.

Речниця Патрульної поліції у Львівській області Катерина Рибій розповіла ZAXID.NET, що 9 лютого поліція двічі отримала виклики стосовно масових бійок на Сихові. Перший виклик про бійку між 30 особами на вулиці Вернадського, 22 патрульні отримали в обідню пору. Однак, коли поліція приїхала на місце події, там уже нікого не було.

"Заявниця повідомила, що натовп неповнолітніх розбігся до нашого прибуття. Патрульні оглянули прилеглу територію і не виявили підозрілих осіб, жодних заяв не надходило", – розповіла Катерина Рибій.

Увечері того ж дня патрульні отримали повідомлення те, що група підлітків розпиває алкоголь на вулиці Трильовського. Побачивши патрульних, неповнолітні розбіглися у різні сторони.

На Сихові у Львові сталася масова бійка між підлітками. Фото

На Сихові у Львові сталася масова бійка між підлітками. Фото "Варта-1".

Згодом патрульним повідомили, що підлітки перебувають на проспекті Червоної Калини, 121. Там патрульні виявили близько 15 нетверезих підлітків.

"Частина молодих осіб, побачивши службовий автомобіль, побігла в сторону магазину "АТБ", частина в сторону вулиці Вернадського, що межує з Зуброю. Залучивши на допомогу ще два екіпажі було виявлено 2 осіб із цієї компанії (16 і 18 років)", – повідомила Катерина Рибій.

Обох юнаків відвезли у Сихівський відділ поліції. На 18-річного хлопця склали постанову за ч.1 ст 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Зокрема, патрульні повідомили батька 16-річного хлопця та службу ювенальної превенції про цей інцидент.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Робили закладки в кущах: у Львові затримали двох юних наркодилерів

Жбурнув кошеня з вікна: 16-річний хлопець просить вибачення за скоєне

Знущались і знімали на відео: поліція розслідує жорстоке побиття 15-річної школярки у Дрогобичі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах