Погода на тиждень: що львів’янам одягати на роботу і як спланувати вихідні

Якою буде погода у Львові впродовж тижня: 18-24 лютого.

Якою буде погода у Львові впродовж тижня: 18-24 лютого.

Події
18 лютого 2019 09:43

Впродовж тижня, 18-24 лютого, погода у Львові буде дуже мінливою: то по-весняному сонячною, то по-зимовому сніжною. Цього тижня львів’янам стануть у нагоді і парасолька, і рукавички з теплим шарфом.

VG Львів традиційно зробив подобовий огляд прогнозу погоди у Львові на тиждень з понеділка, 18 лютого, до неділі, 24 лютого.

Сьогодні, 18 лютого, у перший робочий день тижня, у Львові буде по-весняному тепло і сонячно. Синоптики прогнозують у місті вдень 9 градусів тепла. Без опадів.

І, хоча у ніч з понеділка на вівторок стовпчики термометрів опустяться до 1 градусу морозу, проте вже вдень 19 лютого знову буде тепло – 10 градусів тепла. Також без опадів.

Прогноз погоди у Львові на 18-24 лютого 2019 року. Скріншот з сайту sinoptik.ua.

Прогноз погоди у Львові на 18-24 лютого 2019 року. Скріншот з сайту sinoptik.ua.

У середу, 20 лютого, львів’янам обіцяють хмарну і дощову погоду. Дощ йтиме у місті Лева впродовж усього дня і припиниться лише ближче до ночі. Температура повітря від 2 до 7 градусів тепла.

У четвер, 21 лютого, сонце з-за хмар не визиратиме взагалі. Дрібний дощ йтиме увесь день, перетворившись до вечора у зливу. Температура повітря від 2 до 6 градусів тепла.

У п’ятницю, 22 лютого, над засніженими львівськими вулицями знову засяє сонце. Чому засніженими? А тому, що у ніч на четвер у місті сніжитиме. Синоптики обіцяють в останній робочий день тижня не більше 1 градусу тепла. Проте погода буде сонячною.

На вихідні, 23-24 лютого, до Львова повернеться зима і будуть дуже морозні ночі. Синоптики прогнозують 3-8 градусів морозу. Найхолодніший день тижня буде 23 лютого. У суботу, навіть вдень, стовпчики термометрів у Львові не підніматимуться вище 2 градусів морозу. Опадів на вихідні не передбачається.

Нагадаємо, львівська Марічка зробила передбачення про прихід весни.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Колючий фотомодель: їжак зі Львова підкорює мережу

Отримали виклик про зґвалтування: львів’янка заховала коханця в шафі й натравила на копів пса

Мама в шоці: львівські патрульні знайшли хлопців, які викинули з вікна кошеня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах