Не погодився зі штрафом: неадекватний водій побив львівського патрульного

Неадекватний водій побив патрульного у Львові

Неадекватний водій побив патрульного у Львові

Події
26 лютого 2019 12:55

Львів’янин напав на патрульного поліцейського після того, як на нього виписали постанову про адміністративне правопорушення. Про це VG Львів повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Вчора, 25 лютого, під час патрулювання екіпаж патрульної поліції побачив транспортний засіб Chevrolet Evanda, водій якого порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та попросили пред’явити документи. На водія винесли постанову.

Однак чоловік відмовився отримати копію постанови та повідомив, що оскаржить її. 50-річний порушник почав агресивно себе поводити та заблокував транспортний засіб поліції вставши за ним. Попереду стояв автомобіль порушника, а тому інспектори не могли виїхати. Також на місце події прибула група людей, які ймовірно були знайомі з чоловіком.

Патрульні попросили чоловіка відійти, щоб вони могли виїхати. Однак водій не реагував, почав висловлюватися ненормативною лексикою та продовжив блокувати автомобіль. Раптово порушник завдав одному з офіцерів удар ногою в пахову зону та удар кулаком в груди.

Нападника затримали та застосували до нього кайданки. Порушника доставили до Пустомитівського відділу поліції, куди також викликали і швидку.

У поліцейського лікарі діагностували забій грудної клітки та забій м’яких тканин в області паху.

Порушника передали слідчим, які відкрили за фактом події кримінальне провадження. Попередня кваліфікація – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Спочатку гроші, потім посвідчення: львівський патрульний "погорів" на хабарі

Шукав пригод: п'яний водій влаштував погоню і покалічив патрульного

Не лови ґав: у Львові рецидивіст обікрав майора

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах