Евакуювали півтисячі людей: поліцейські швидко спіймали молодого "мінера" львівського вокзалу

Львівські поліцейські затримали чоловіка, який 17 березня повідомив їм, що на головному залізничному вокзалі може статися вибух. Фото умовне.

Львівські поліцейські затримали чоловіка, який 17 березня повідомив їм, що на головному залізничному вокзалі може статися вибух. Фото умовне.

Події
18 березня 2019 09:06

Львівські поліцейські затримали чоловіка, який у неділю, 17 березня, повідомив їм, що на головному залізничному вокзалі може статися вибух. Про це VG Львів розповіли у Національній поліції України.

Оперативники Пустомитівського відділу поліції швидко розшукали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування. Ним виявився 20-річний мешканець одного з сіл району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

"Зловмисник затриманий у порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності)", – йдеться у повідомленні. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років. З’ясовуються  усі обставини події. Проводиться досудове розслідування. 

17 березня анонім повідомив про замінування львівського вокзалу.

17 березня анонім повідомив про замінування львівського вокзалу.

Нагадаємо, 17 березня близько 17.00, на оперативну лінію "102" зателефонував анонім та повідомив, що Головний залізничний вокзал у Львові заміновано. Було евакуйовано близько 550 пасажирів та працівників залізничного вокзалу. Обстеживши приміщення та прилеглу територію, вибухонебезпечних чи підозрілих предметів правоохоронці не виявили.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ніхто не кликав танцювати: львів’янка повідомила про замінування ресторану в центрі

Не розгубилась: рівнянка розповіла, навіщо "замінувала" львівський вокзал

Евакуювали півтори тисячі людей: поліція затримала "мінера" львівських супермаркетів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах