Найкращий захист — напад: львів'янин нацькував пса на патрульного

У Львові водій нацькував собаку на патрульних

У Львові водій нацькував собаку на патрульних

Події
26 березня 2019 14:02

У Львові водій, який порушив правила дорожнього руху, нацькував собаку на патрульних. Інспектор потрапив до лікарні з множинними рваними ранами. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

Вночі екіпаж патрульної поліції Львова помітив автомобіль Skoda на іноземній реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху. Вимогу зупинитися чоловік проігнорував та почав втікати.

"Водій здійснював небезпечні маневри на дорозі, чим міг спровокувати дорожньо-транспортну пригоду. Згодом чоловік з’їхав з траси, почав втікати по бездоріжжю, зупинився біля будинку, та зачинився в транспортному засобі. Через декілька хвилин, з будинку вийшов чоловік, який представився батьком водія, та почав відволікати увагу інспекторів", — йдеться у повідомленні.

В цей час з автомобіля вибіг водій та зайшов в будинок. Раптом патрульні почули команду "Взяти!" і побачили, що на них біжить собака. Тварина накинулася на інспектора та почала кусати. Напарник попередив, що застосує зброю, і тоді хазяїн відвів собаку в сторону.

Патрульного госпіталізувала бригада швидкої медичної допомоги, в нього зафіксували множинні рвані рани ноги. На місці працювали слідчі Залізничного відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не погодився зі штрафом: неадекватний водій побив львівського патрульного

Шукав пригод: п'яний водій влаштував погоню і покалічив патрульного

Не лови ґав: у Львові рецидивіст обікрав майора

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах