Цеглою в обличчя: львів'янин побив і пограбував таксиста

Львів'янин побив і пограбував таксиста

Львів'янин побив і пограбував таксиста

Події
02 квiтня 2019 12:07

Львівські правоохоронці затримали чоловіка, який напав на водія таксі. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Подія сталась 27 березня у приватному таксі служби "Економ". 36-річний зловмисник напав на водія та намагався викрасти у нього золотий ланцюжок. Нападник завдав чоловіку декілька ударів цеглою в обличчя.

"Під час нападу цінна прикраса зірвалась із шиї та впала на підлогу авто. Після цього потерпілий вибіг із салону транспортного засобу, однак підозрюваний наздогнав його та почав душити, внаслідок чого таксист впав на землю", – йдеться у повідомленні.

Злочинець забрав золотий ланцюжок вагою 125 грамів вартістю 120 тисяч гривень, шкіряну сумочку із грошима, банківською карткою і мобільним телефоном та зник з місця злочину. Загальна сума збитків становила майже 132 тисяч гривень.

Затриманому, який уже не вперше вчиняє тяжкий злочин, Личаківським районним судом Львова обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою. За вчинене йому загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не гуляй там: на Сихові побили і пограбували 19-річного хлопця

Вимагав інтиму: у Франківському районі на львів'янку напав чоловік

Львів небезпечний: п’яний пасажир напав із ножем на таксиста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах