Дзвони, якщо що: у Львові запрацює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги

У Львові запрацює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які перебувають у кризовій ситуації.

У Львові запрацює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які перебувають у кризовій ситуації.

Події
11 квiтня 2019 16:18

Із 22 квітня у Львові запрацює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які перебувають у кризовій ситуації і потребують екстреної допомоги. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Мобільна бригада функціонуватиме при Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, що на вулиці Театральній, 10. Допомогу надаватимуть мешканцям Львова, Винник, Рудно та Брюхович.

"До її складу увійде п’ять працівників центру соціальних служб, які прийшли відповідні навчання: двоє психологів і троє соціальних фахівців", — розповіла директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна.

За її словами, фахівці мобільної бригади пройшли сертифіковані курси з кризового втручання та надання першої домедичної допомоги. Також фахівці "Гарячої лінії міста Львова" провели навчання для операторів телефонної лінії мобільної групи при Львівському міському центрі соціальних служб.

В екстрених випадках члени мобільної бригади здійснюватимуть виїзди — для цього є автомобіль. За необхідності, члени мобільної бригади можуть залучити поліцію — у разі загрози чи небезпеки для життя або ж здоров’я людини, а також фахівців управління "Служба у справах дітей" та управління охорони здоров’я.

Мобільна бригада функціонуватиме в робочі дні з 09.00 до 18.00 для м. Львова, м. Винник, смт. Брюховичі та смт. Рудно. Допомогу постраждалим надаватимуть безоплатно. Звертатися за допомогою можна буде за тел. 0 800 307 305. Дзвінки на цей номер із усіх мобільних та стаціонарних номерів України безкоштовні.

"Дзвінки прийматиме навчений фахівець, який може якісно надавати психологічні послуги й координувати роботу. Також про випадки домашнього насильства можуть повідомляти усі, хто знає про них або ж став свідком таких ситуацій", — йдеться у повідомленні.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Отримали виклик про зґвалтування: львів’янка заховала коханця в шафі й натравила на копів пса

Купив булочку і викликав копів: розшукати 14-річного підлітка допоміг водій маршрутки

Вимагав інтиму: у Франківському районі на львів'янку напав чоловік

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах