Насвяткувалися: львівського копа та інспектора з паркування затримали п'яними за кермом

Львівського копа та інспектора затримали п'яними за кермом

Львівського копа та інспектора затримали п'яними за кермом

Події
16 квiтня 2019 14:09

Сьогодні, 16 квітня, у Лвьові протягом ночі працівники поліції затримали двох водіїв за підозрою у керуванні транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Уніан з посиланням на інформацію депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича.

За словами свідків, водіями, в яких поліцейські запідозрили стан алкогольного сп’яніння, виявилися співробітник карного розшуку та інспектор з паркування у Львові.

"16 квітня активісти Pitbull Lviv були присутні на затриманні поліцією водіїв за підозрою в стані алкогольного сп‘яніння. Водій автомобіля Volkswagen Tiguan (зі слів свідків, працівник карного розшуку Галицького району) при підозрі на стан алкогольного сп‘яніння відмовився здавати тест на драгері", — повідомив Зінкевич.

Він зазначив, що згодом поліція затримала водія Volkswagen Passat на проспекті В‘ячеслава Чорновола, який рухався без увімкнених фар ближнього світла. Під час спілкування з водієм, в нього було помічено ознаки алкогольного сп'яніння і при перевірці на драгері показало 0,55 проміле.

У прес-службі Патрульної поліції Львівської області розповіли, що автомобіль Volkswagen Tiguan був зупинений у центрі міста, на розі вулиці Дорошенка та Костюшка.

"Цієї ночі патрульні склали протоколи на 7 водіїв у нетверезому стані. Один із протоколів склали на перетині вулиці Дорошенка — Костюшка на водія автомобіля Volkswagen Tiguan. Матеріали скерують до суду, який прийме рішення", — повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Водночас, у патрульній поліції відмовилися коментувати інформацію про те, чи за кермом зазначених іномарок могли перебувати працівник карного розшуку та інспектор з паркування.

Додамо, 15 квітня — професійне свято працівників карного розшуку України. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Коні не винні: у центрі Львова сталась курйозна ДТП з каретою

Ледь тримався на ногах: львівські патрульні зупинили п'яного таксиста без водійських прав

Перебрала: п’яна львів’янка перевернула "Лексус"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах