Не витримав розриву: з'явилися подробиці самогубства на дитмайданчику

З'явилися нові подробиці самогубства на дитмайданчику у Львові

З'явилися нові подробиці самогубства на дитмайданчику у Львові

Події
24 квiтня 2019 11:55

У Львові знайшли повішеним 39-річного громадянина Ісландії. Чоловік вкоротив собі віку на дитячому майданчику. Він залишив передсмертну записку.

Трагедія сталася вчора, 23 квітня, на вулиці Київській. Першим тіло іноземця помітив пасажир трамваю, що проїжджав поруч. Він викликав поліцію. Правоохоронці попросили опізнати мешканців сусіднього будинку. Ті заявили, що самогубця не знають. З документів з'ясувалося, що він з Ісландії. Як опинився у Львові – не знають. Мешканці сусідніх будинків кажуть, що чули вночі галас у дворі, повідомляє ТСН.

Поряд із загиблим лежала порожня пляшка з-під віскі та передсметрна записка нібито про нерозділене кохання. Зазначається, що до Львова чоловік приїхав напередодні, а вночі вже вирішив вкорототи собі віку за допомогою свого ж ременя.

"На місці події правоохоронці виявили особисті речі іноземця: гроші і комп'ютер. Це свідчить про те, що не пограбування, а попередньо самогубство", — розказала речник Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Зокрема, повідомляється, що ісландець приїхав до Львова в гості до жінки, з якою познайомився в інтернеті. Між ними стався конфлікт, після цього він наклав на себе руки. Цю версію правоохоронці ще перевіряють і розслідують справу, як самогубство.

Про смерть чоловіка поліція повідомила ісландське консульство. Там розпочали пошуки родичів загиблого.

"Це не перший випадок такий у нашій практиці. Зараз ми чекаємо на рішення родичів – чи відправляти тіло додому", — зазначив почесний консул Республіки Ісландія у Києві Костянтин Мальований.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Мама у Криму живе": у Львові 14-річна дівчинка вчинила самогубство через батьків

Під будинком коханої: львів'янин вистрелив собі у груди у власному автомобілі

Наївся наркотиків: львів'янин намагався скоїти суїцид

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах